Magyar English


A gyerek barkácsolás és az építőjáték pozitív hatásai

Tudtad, hogy a gyerek barkácsolás és az építőjáték is pozitív hatással van gyermeked fejlődésére? A cikkben izgalmas ötletek és kreatív játékok várnak rád!

Önállóságra nevelés – Minden, amit tudnod kell

Minél előbb, annál jobb! Önállóságra nevelés kisokos egészen kicsi kortól. Miért fontos, mikor kell kezdeni és hogyan csináld? A cikkből kiderül!

Fiús játékok: A kislegények és a nagyfiúk kedvencei

Az apa szerepe rendkívül fontos egy kisfiú életében. De melyek a legjobb fiús játékok nagyoknak és mivel játszanak szívesen a legkisebbek? A cikkből kiderül.

Figyelem fejlesztő játékok gyerekeknek

Nem egyszerű lekötni a kicsik figyelmét. Különösen igaz ez a mai világban, ahol rengeteg impulzus éri őket. A figyelem fejlesztő játékokkal javíthatunk ezen!

Játékos olvasás - Így szerettesd meg az olvasást gyermekeddel!

Az olvasás megszerettetése nem egy könnyű dolog, ezért összeírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy hamar könyvmollyá változzanak a gyermekeid!

Ajándék ötletek karácsonyra, amiknek az egész család örülni fog

Szeretteinknek ajándékot választani nem mindig egyszerű, de egy kreatív karácsonyi ajándék ötlettel könnyedén okozhatunk örömet! Dobó Ági megosztja veled tippjeit, és mi is csokorba szedtük, hogy mivel érdemes meglepni a családot, barátokat a közelgő ünnepek alkalmából.

Tavaszi játékok óvodásoknak - fejlődés és szórakozás

Most, hogy vége a télnek, és beköszönt a jó idő, a hosszú bezárkózás után a természetbe vágyik mindenki. A gyerekek is várták már a tavaszt: nagy részük örömmel megy a szabadba, ám van, akit nehezebb kimozdítani a képernyők elől, de a megfelelő tavaszi játékötletek segítségével mindenkit ki lehet csalogatni.

Családi program ötletek a téli szünetre

A téli szünet az év végi kikapcsolódásról, feltöltődésről, a karácsonyról és játékról szól: elhoztuk neked a legjobb családi programokat! Olvass tovább, és legyen az idei szünidő felejthetetlen, mozgalmas és szórakozással teli.

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A kisgyerekek kedvenc időszaka közeleg, hiszen nemcsak a Télapó, de a karácsony is már csak pár nap távolságra van. Az ünnepi hónapban érdemes a szokásosnál is több időt fordítani a családra, és meghitten, közösen készülni a Mikulás, majd a Jézuska érkezésére. Fontos azonban az is, hogy a megfelelő készletek kerüljenek a puttonyba és a fa alá, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak a szórakozásért, de a fejlődésért is felelős. Összeszedtük azokat a slágertermékeket, amikkel egyszerűen nem tudsz mellélőni! Olvass tovább!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!