Magyar English


Játékos olvasás - Így szerettesd meg az olvasást gyermekeddel!

Az olvasás megszerettetése nem egy könnyű dolog, ezért összeírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy hamar könyvmollyá változzanak a gyermekeid!

A 10 legjobb diafilm gyerekeknek

A diavetítés egy csodálatos módja annak, hogy életre keltsük a gyerekek kedvenc mesehőseit. Összegyüjtöttük a diameséket, melyeket érdemes megnézni!

Esti mese - ezért fontos a közös meseolvasás!

A meseolvasás sok gyereket szórakoztat elalvás előtt de, tudtad hogy az esti mese hihetetlenül fejlesztő lehet a gyerekek számára? Összegyűjtöttük miért!

Stresszoldás gyerekeknek a téli időszakra

A téli depresszió, más néven a szezonális hangulatzavar sok felnőttre és gyerekre van hatással minden évben, de vajon mi ez és mit lehet ellene tenni? Cikkünkben megtalálod a válaszokat!

A közös meseolvasás fontossága gyerekkorban

Végtelen fantáziálás, értékes együtt töltött idő, szülő-gyerek viszony ápolása. A közös meseolvasás fontossága gyerekkorban megkérdőjelezhetetlen.

Erősítsd gyermekedben az empátiát!

A gyermeki empátia kialakulásában szülőként fontos szereped van, hiszen mint minden más készség fejlődéséért, ezért is sokat tudsz tenni a példamutatás, beszélgetés és közös játék segítségével. Cikkünkben Bojti Andrea gyermekpszichológus mondja el, miket érdemes erről tudni, olvass tovább!

Kapcsolódj mesével gyermeked világához + videó

A mese az egyik legfontosabb és legszórakoztatóbb kapcsolódási lehetőség a szülő és gyermek között. Bojti Andrea gyermekpszichológust a közös beszélgetések jelentőségéről kérdeztük, valamint arról, hogy a mesélések miként segítik a kommunikációt és a problémafeldolgozást.

Kezdj tiszta lappal! 3 könnyen betartható újévi fogadalom

Az újévi fogadalmak sokszor csak kimondott szavak, amiket ritkán követnek cselekvések. Ez azonban csak hozzáállás kérdése! Íme néhány fogadalom, ami könnyedén betartható, és még a családi köteléket is szorosabbra fűzi. Legyen 2022 egy igazán sikeres év! 

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A kisgyerekek kedvenc időszaka közeleg, hiszen nemcsak a Télapó, de a karácsony is már csak pár nap távolságra van. Az ünnepi hónapban érdemes a szokásosnál is több időt fordítani a családra, és meghitten, közösen készülni a Mikulás, majd a Jézuska érkezésére. Fontos azonban az is, hogy a megfelelő készletek kerüljenek a puttonyba és a fa alá, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak a szórakozásért, de a fejlődésért is felelős. Összeszedtük azokat a slágertermékeket, amikkel egyszerűen nem tudsz mellélőni! Olvass tovább!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!