Magyar English


Diafilmek gyerekeknek: Így lesz felejthetetlen az otthoni mozizás!

A mesefilm diavetítő segítségével sokkal klasszabb! De miért olyan jók a diafilmek és hogyan lesz tökéletes az otthoni mozi élmény? A cikkből kiderül!

A pihenés fontossága gyermekkorban

A pihenés fontossága alapvető a gyermekek számára. Az egészséges alvás és szabadidő élesíti az elmét, erősíti az immunrendszert és hozzájárul a boldog gyermekkorhoz. Érdekel, hogy milyen hatással van a nyári pihenés és a délutáni alvás gyermekedre, és hogyan segítheted őt? Olvasd el tippjeinket!

Kihagyhatatlan családi filmek gyerekeknek és felnőtteknek

Családi film gyerekeknek: a családi köteléket erősíti, szórakoztató és tanító. Ezek a közös pillanatok felejthetetlen emlékeket teremtenek mindenki számára.

Figyelem fejlesztő játékok gyerekeknek

Nem egyszerű lekötni a kicsik figyelmét. Különösen igaz ez a mai világban, ahol rengeteg impulzus éri őket. A figyelem fejlesztő játékokkal javíthatunk ezen!

Mesekönyv gyerekeknek: ezért jobb egy mesekönyv egy mesefilmnél

Manapság egyre több mesefilm közül választhatunk, de ettől még ne feledkezzünk meg a mesekönyvekről sem! Tudd meg, hogy miért fontos a mesekönyv gyerekeknek!

Játékos olvasás - Így szerettesd meg az olvasást gyermekeddel!

Az olvasás megszerettetése nem egy könnyű dolog, ezért összeírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy hamar könyvmollyá változzanak a gyermekeid!

A 10 legjobb diafilm gyerekeknek

A diavetítés egy csodálatos módja annak, hogy életre keltsük a gyerekek kedvenc mesehőseit. Összegyüjtöttük a diameséket, melyeket érdemes megnézni!

Esti mese - ezért fontos a közös meseolvasás!

A meseolvasás sok gyereket szórakoztat elalvás előtt de, tudtad hogy az esti mese hihetetlenül fejlesztő lehet a gyerekek számára? Összegyűjtöttük miért!

Stresszoldás gyerekeknek a téli időszakra

A téli depresszió, más néven a szezonális hangulatzavar sok felnőttre és gyerekre van hatással minden évben, de vajon mi ez és mit lehet ellene tenni? Cikkünkben megtalálod a válaszokat!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!