Magyar English


Érzelmek kifejezése gyerekeknek – Így segíthetsz!

A legjobb érzelmi intelligencia fejlesztő játékok egy helyen! Az érzelmek kifejezése gyerekeknek nem mindig könnyű, ezért fontos, hogy segíts neki! Összeszedtük, hogyan.

Babanevelési tippek: Mit tegyek, ha verekszik, harap a baba?

A legtöbb szülő megijed, amikor ütöget, harap a baba. Szerencsére a probléma orvosolható, ha ismerjük a lelki fejlődés szakaszait. Babanevelési tippek.

A Barbie baba története: Újra hódítanak a népszerű lányos játékok

A Barbie baba története messzire nyúlik vissza. Az első Barbie baba foglalkozásától a különleges Barbie babák világáig sok izgalmas tudnivalót gyűjtöttünk össze. Olvasd el cikkünket!

6+1 hasznos ajándék babalátogatóba - Mit vigyünk a kicsinek?

Az ajándék babalátogatóba fontos gesztus. Ismerd meg a legjobb ajándékötleteket újszülöttek és szülők számára, hogy különleges emléket hagyj magad után!

Óvodai beszoktatás tippek - hogy könnyű legyen az indulás

Az óvodai beszoktatás izgalmas és fontos lépés a gyermekek életében. Új környezet, barátok, játékok várják, ezek az élmények pedig segítenek a készségeik fejlődésében is. Olvass tovább, hogy könnyű legyen az indulás!

A pihenés fontossága gyermekkorban

A pihenés fontossága alapvető a gyermekek számára. Az egészséges alvás és szabadidő élesíti az elmét, erősíti az immunrendszert és hozzájárul a boldog gyermekkorhoz. Érdekel, hogy milyen hatással van a nyári pihenés és a délutáni alvás gyermekedre, és hogyan segítheted őt? Olvasd el tippjeinket!

Baba szájápolás - ezekre érdemes figyelni

A szájhigiénia már egészen kicsi kortól nagyon fontos, ennek elmélyítését nem lehet elég korán elkezdeni. Milyen szájápolásra van szüksége egy újszülöttnek? Hogyan alakítsunk ki helyes baba fogápolási rutint? Ebben a cikkben ehhez hasonló kérdésekre adunk választ, és összegyűjtöttük a baba szájápolás legfontosabb tudnivalóit.

Fejlesztő játékok 6 hónapos babának: mi alapján válasszunk?

A gyerekek kiskorukban különösen fogékonyak, ezért fontos, hogy egy 6 hónapos baba fejlesztő játékok segítségével ismerkedjen meg a világgal.

Disney Hercegnők Budapesten

Fővárosunkban kapták lencsevégre az újraalkotott Disney Hercegnőket és Jégvarázs játékbabákat, amiket mostantól itthon is beszerezhetsz! Az új játékok minden eddiginél jobban hasonlítanak a mesebeli karakterekre, akár az arcvonásaikról, testalaktukról, hajszínükről vagy frizurájukról legyen szó.
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!