Magyar English


Disney Hercegnők Budapesten

- Blog

Fővárosunkban kapták lencsevégre az újraalkotott Disney Hercegnőket és Jégvarázs játékbabákat, amiket mostantól itthon is beszerezhetsz! Az új játékok minden eddiginél jobban hasonlítanak a mesebeli karakterekre, akár az arcvonásaikról, testalaktukról, hajszínükről vagy frizurájukról legyen szó.

 

A kollekcióban Aranyhaj, Belle, Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Pocahontas, Moana, Jázmin, Tiana, Ariel, Mulan, Merida, Raya, valamint Elza és Anna mellett a hercegnők legjobb barátai, kastélyai, sőt még járművei is kiválaszthatók, így teljes lesz a Disney élmény játék közben. Keresd őket áruházainkban és webáruházunkban 2023.02.22-től!

Hamupipőke Halászbástya

 

A hercegnők ruhája is tartogat némi meglepetést, ugyanis a rajtuk található motívumok történetet mesélnek majd el. Belle szoknyáját az üvegbúrába zárt rózsa, Hófehérke kosztümjét a mérgezett alma, Ariel ruhácskáját a tengeri világ és Ficánka, Mulan szoknyáját a legyező és cseresznyevirág, míg Aranyhaj viseletét Pascal, a kaméleon díszíti. Ugye, milyen fantasztikus ötlet? 

 

A hercegnők Budapestre érkezését Vass László fotós örökítette meg.


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!