Magyar English


Szókincs fejlesztése gyerekeknek - játszva tanulni?

A gyerekek fejlődése összetett folyamat, amelyben a szókincsfejlesztés különösen fontos szerepet kap. Mutatunk néhány módszert, melyekkel a játékos tanulás szórakoztató lesz kicsik és nagyok számára egyaránt.

Diavetítő: újjászületik a mesélés varázsa + videó

A diamesélés hangulata semmihez se fogható: a klasszikus diavetítő évtizedek óta a magyar otthonok elengedhetetlen kelléke, a besötétített szobáról, a film befűzéséről és a képkockák tekeréséről rengeteg emlék született. 

Páros jelmezek farsangra - Itt a farsang, áll a bál!

Elkezdődött az új év és vele együtt lassan érkezik a farsangi szezon is. Nincs még ötleted, hogy mit vegyetek fel gyermekeddel a mulatságra? Mutatunk néhány egyszerűen elkészíthető szülő-gyermek farsangi jelmez ötletet, amivel egész biztosan tarolni fogtok!

Kezdj tiszta lappal! 3 könnyen betartható újévi fogadalom

Az újévi fogadalmak sokszor csak kimondott szavak, amiket ritkán követnek cselekvések. Ez azonban csak hozzáállás kérdése! Íme néhány fogadalom, ami könnyedén betartható, és még a családi köteléket is szorosabbra fűzi. Legyen 2022 egy igazán sikeres év! 

Szilveszteri programötletek otthon, gyerekekkel

Kicsi és idősebb vendégeid számára is emlékezetessé és szórakoztatóvá szeretnéd tenni az idei szilveszteri bulit? Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy maradandó élmény legyen a szilveszter 2021-ben! Olvass tovább!

Szívből, kézzel: karácsonyi ajándék ötletek gyerekekkel

A kézzel készített ajándék igazi öröm, főleg, ha gyermekeddel közösen alkottok valami szépet. Készíts DIY karácsonyi meglepetést csemetéddel, amivel könnyedén ráhangolódtok az ünnepre, miközben jól szórakoztok, ráadásul az ajándékvásárlás egy részét is kiváltjátok, de a közös karácsonyi program fontosságáról is olvashatsz néhány sort Bojti Andrea gyermekpszichológus tollából.

Családi program ötletek a téli szünetre

A téli szünet az év végi kikapcsolódásról, feltöltődésről, a karácsonyról és játékról szól: elhoztuk neked a legjobb családi programokat! Olvass tovább, és legyen az idei szünidő felejthetetlen, mozgalmas és szórakozással teli.

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A kisgyerekek kedvenc időszaka közeleg, hiszen nemcsak a Télapó, de a karácsony is már csak pár nap távolságra van. Az ünnepi hónapban érdemes a szokásosnál is több időt fordítani a családra, és meghitten, közösen készülni a Mikulás, majd a Jézuska érkezésére. Fontos azonban az is, hogy a megfelelő készletek kerüljenek a puttonyba és a fa alá, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak a szórakozásért, de a fejlődésért is felelős. Összeszedtük azokat a slágertermékeket, amikkel egyszerűen nem tudsz mellélőni! Olvass tovább!

Együtt a család: karácsonyi díszek készítése gyerekekkel

A karácsonyi időszak a családról és az együtt töltött időről szól, amit néhány fantasztikus közös programmal még meghittebbé tudtok varázsolni. A kézzel készített karácsonyi díszek például egyediek, cukik, és a közös alkotás a családi köteléket is erősíti. Hoztunk nektek néhány karácsonyi dekorációötletet, amivel nemcsak közelebb kerültök egymáshoz, de lakásotok is pompázni fog!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!