Magyar English


Szabad játék: mit jelent és miért olyan fontos?

Mit jelent a szabad játék fogalma, és miért olyan fontos a gyerekek számára? Mi az a játszóképesség? Fejlesztő játékok, kreatív játékok és különböző ötletek a cikkben!

A gyerek barkácsolás és az építőjáték pozitív hatásai

Tudtad, hogy a gyerek barkácsolás és az építőjáték is pozitív hatással van gyermeked fejlődésére? A cikkben izgalmas ötletek és kreatív játékok várnak rád!

Interaktív játékok gyerekeknek, korosztály szerint

Az interaktív játékok egészen új és izgalmas játékélményt nyújtanak a gyermekeknek, így nem csoda, hogy számos gyerekszobában már megtalálhatóak ezek a játékszerek is. A mókázás közben szükség van a gyermekek reakciójára, aktivitására is, hiszen ezek a játékok lehetőséget kínálnak a kommunikációra, tanulásra, ráadásul a saját kezükkel, hangjukkal is bekapcsolódhatnak a játékba kicsik és nagyok egyaránt.

Őszi családi programok – Kint és bent

Érdemes kihasználni az ősz melegebb napjait, és minél több időt a szabadban tölteni, hiszen amellett, hogy a kirándulás remek feltöltődés a család számára, számos új élménnyel is gazdagítja a résztvevőket! De vajon van-e „esőterved”, ha elromlik az idő? És azt tudod-e, hogy mit csináljatok, ha mégis inkább otthon töltenétek az időt?

Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak – Életkor szerint

A legkisebbeknek könnyű örömet szerezni, azonban az ajándék választás időnként már a kisiskolás gyermekek számára is fejtörést okozhat. Minél idősebbek a gyerkőcök, annál nehezebb a választás: ebben az életkorban gyorsan változik az érdeklődésük és az ízlésük, amit egy velük nem egy háztartásban élő felnőtt nehezen tud követni.

A friss levegő és a mozgás fontossága az iskolában

A friss levegő pozitív hatással van az iskolai teljesítményre. De hova vezet a mozgásszegény életmód, és miért olyan fontos a rendszeres testmozgás a gyerekeknek?

Betegség játékokkal: Így segítsd a beteg gyerek gyógyulását

A betegség játékok segítségével könnyen elűzhető! Miért olyan jó a meseolvasás beteg gyerekeknek? Nézd meg melyek a legjobb játékok egy beteg gyerek számára!

Fajátékok gyerekeknek – A természetes játékok előnyei

Fajátékok gyerekeknek! A természetes játékok hosszú ideig megmaradnak, és számos pozitív hatásuk van. A fa gyerekjátékok előnyeiről a cikkben olvashatsz!

Gyerekszoba berendezése: Játék tárolás okosan

Nehéz a játékok rendszerezése? És mennyi játék kell egy gyerekszobába? A cikkben választ kapsz mindenre, ami a gyerekszoba berendezése kapcsán felmerülhet.
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!