Magyar English


Kreatív ötletek a legjobb farsangi álarc elkészítésére

A farsang az év egyik legjobban várt eseménye a gyerekek számára. Varázsold emlékezetessé az idei mulatságot azáltal, hogy idén közösen készítitek el a farsangi maszkot! Nézd milyen klassz, színes ötletek!





Páros jelmezek farsangra - Itt a farsang, áll a bál!

Elkezdődött az új év és vele együtt lassan érkezik a farsangi szezon is. Nincs még ötleted, hogy mit vegyetek fel gyermekeddel a mulatságra? Mutatunk néhány egyszerűen elkészíthető szülő-gyermek farsangi jelmez ötletet, amivel egész biztosan tarolni fogtok!





Farsangi buli otthon - tippek és ötletek

Itt a farsangi szezon, amikor megelevenedhet a gyermekek fantáziája, beöltözhetnek  mesefiguráknak, kedvenc szuperhősüknek, miközben mókás programokon vesznek részt. Szeretnél egy igazán varázslatos farsangi bulit szervezni idén? Hoztunk néhány kreatív ötletet, legyen farsang otthon is!





Legjobb farsangi jelmezek - Mit vegyünk fel a maszkabálra?

Itt a farsang, amit imádnak a gyerekek, hiszen egy napra bárki bőrébe belebújhatnak. A tökéletes szórakozáshoz elengedhetetlen egy farsangi jelmez, aminek kiválasztása vagy elkészítése már önmagában egy örömteli folyamat a kicsiknek. Mutatunk néhány – akár otthon is megvalósítható – farsangi jelmez ötletet!





TOP 5 farsangi jelmez

Közeleg a farsangi szezon, a beöltözés, mókázás és a fincsi fánkok időszaka! A mulatság keretében sok rendezvényen van lehetőségetek részt venni, és megmérettetni a kiválasztott maskarát. Szeretnéd, ha idén a tiétek lenne a nyertes? Válassz TOP jelmezeink közül webáruházunkban, és találd meg a tökéletes ruhácskát gyermekednek és magadnak is!





Ünnepeljétek meg a farsangot otthon!

Közeleg a farsangi időszak, ami a mókáról és a menő jelmezőkről szól a tradíció jegyében. Idén szeretnéd otthon megtartani a jelmezbált gyermekednek? Segítünk, hogyan varázsold felejthetetlenné ezt a klassz ünnepet! 





Szervezz rémisztően jó halloween bulit!

Alig várod, hogy halloween díszletek lógjanak mindenhol a házban, vicces jelmezekbe bújjatok gyermekeddel, és csokit vagy csalunk játékot játsszatok? Ha még nem tudod, hogyan láss neki az előkészületeknek, vagy szeretnéd a már jól bevált mulatságot még vagányabbá tenni, olvasd el tanácsainkat! 





Éjszakai félelem gyerekeknél – Így győzd le a mumusokat!

Bizonyára mindenki számára ismerős a félelem a sötéttől. De mit csinálj, ha nehezen alszik el a gyerek? Esti rutin kialakítása és más tippek a cikkben!





Hogyan csinálj fergeteges halloween party-t gyerekednek?

A halloween hagyományosan október 31-én éjjel az angolszász területeken tartott ünnep, azonban egyre népszerűbbé válik világszerte. Ilyenkor a jó hangulatú összejövetelek és bulik sejtelmes és kissé félelmetes hangulatban zajlanak, a kicsik és nagyok legnagyobb örömére.




Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!