Magyar English


Gyerek úszás – Ezért kezdjétek el ti is!

Az úszás előnyeit érdemes kihasználni a gyerek fejlesztésében. De mi az úszás jótékony hatása gyerekekre és hogyan tanítsuk úszni a gyereket? A cikkből kiderül!

Diafilmek gyerekeknek: Így lesz felejthetetlen az otthoni mozizás!

A mesefilm diavetítő segítségével sokkal klasszabb! De miért olyan jók a diafilmek és hogyan lesz tökéletes az otthoni mozi élmény? A cikkből kiderül!

Fiús játékok: A kislegények és a nagyfiúk kedvencei

Az apa szerepe rendkívül fontos egy kisfiú életében. De melyek a legjobb fiús játékok nagyoknak és mivel játszanak szívesen a legkisebbek? A cikkből kiderül.

Gyerekek és állatok: Mi mindenre jó egy házi kedvenc!

Számos előnye van a gyerekek és állatok együttélésének. De mik ezek az előnyök és hogyan tanítsuk meg a kicsit az állatok tiszteletére? Cikkünkből kiderül!

Babanevelési tippek: Mit tegyek, ha verekszik, harap a baba?

A legtöbb szülő megijed, amikor ütöget, harap a baba. Szerencsére a probléma orvosolható, ha ismerjük a lelki fejlődés szakaszait. Babanevelési tippek.

Tudományos játékok gyerekeknek, amikkel játszva tanulhattok

A természettudományos tantárgyak sok gyereknek okoznak nehézségeket. A különféle tudományos oktató játékok segítségével azonban gyerekjáték lesz a tanulás!

A Barbie baba története: Újra hódítanak a népszerű lányos játékok

A Barbie baba története messzire nyúlik vissza. Az első Barbie baba foglalkozásától a különleges Barbie babák világáig sok izgalmas tudnivalót gyűjtöttünk össze. Olvasd el cikkünket!

Foci gyerekeknek: A sportolás pozitív hatásai

Minél korábban kezdjük, annál hatásosabb. A foci gyerekeknek nemcsak a mentális és fizikai készségeit fejleszti, hanem szociális előnyeik is származnak belőle.

Tavaszi szabadtéri játékok gyerekeknek: amikor itt a kikelet!

Kreatív ötletek a szabadban való szórakozáshoz a melegebb hónapokban. Ismerje meg a REGIO Játék tavaszi szabadtéri játékok gyerekeknek szánt kínálatát!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!