Magyar English


Játsszatok a szabadban a hűvösebb időben is!

Hűvösebb az idő? Sebaj, irány a friss levegőre játszani! A kint töltött idő nemcsak remek móka, de az egészségre is jó hatással van, azonban érdemes felkészülni rá, hogy a hidegben is  biztonságosan teljenek az órák. Olvasd el, milyen játékokat ajánlunk erre az időszakra!

Tartalmas őszi családi programok

Alighogy elkezdődött, lassan véget is ér az ősz, ezért használjuk ki az utolsó napokat, és töltsük emlékezetesen a novembert őszi családi programok segítségével! Dobó Ági megosztja kedvenc őszi elfoglaltságait, és mi is összeszedtük a legklasszabb ötleteinket!

Hogyan fotózz úgy, hogy ne sérüljenek a gyermekjogok?

Te is szívesen készítesz képet a gyermekedről, amiket néha meg is osztasz az interneten? Annoni Zita, fotográfus és édesanya hasznos tanácsokkal segít neked is, hogyan érdemes a gyermekek jogait szem előtt tartva megtenni mindezt.

A puzzle játékok készségfejlesztő hatása gyerekeknek

A kirakós nemcsak szórakoztató és izgalmas, hanem a puzzle játékok készségfejlesztő hatása miatt is az egyik legjobb játék gyerekeknek. Tudj meg többet, miért!

Az internet veszélyei és a gyermekek online védelme

A mai világban egyre kisebb kortól lógnak elektronikai kütyükön a kicsik, ezért fontos a gyermekek online védelme és jó, ha tudjuk mik az internet veszélyei.

Pénzről gyerekeknek - A pénzügyi tudatosság tanítása kicsiknek

Nem lehet elég korán elkezdeni a gyerekek felkészítését a felnőtt életre, melynek része a pénzügyi tudatosság tanítása a kicsiknek. Tippek és ötletek szülőknek.

Külalak és kézírás gyakorlás kisiskolásoknak hatékonyan

Az írás a legfontosabb készség, amit a suliban tanulnak a gyerekek és hiába a digitális világ, a külalak és kézírás gyakorlás sem maradhat ki.

Halloweeni tökfaragás - A gyerekek kedvenc őszi programja

Van miért várni a borongós őszt: fel a rémisztő jelmezekkel, induljon az ijesztgetés és a halloweeni tökfaragás, ami egy kis csinosítás után dekoráció is lehet otthonotokban! Cikkünkben segítünk, hogyan érdemes nekiállni a tökfaragásnak, és Dobó Ági is elárulja, náluk hogyan zajlik a halloween!

Konfliktus az óvodában: mit tehet a szülő?

Bármennyire is szeretnéd, hogy gyermeked napjai kizárólag vidáman teljenek, sajnos olykor elkerülhetetlen egy-egy konfliktushelyzet a kicsik között az óvodában. Hoztunk néhány tippet, hogy ilyenkor mit tudsz tenni szülőként.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!