Magyar English


A kudarc feldolgozása - ha a gyermek nem tud veszíteni

A kudarc feldolgozása nem mindenkinek megy elsőre, ezért leírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy megtanítsd a gyerekedet veszíteni - játékos módon!

Játékos olvasás - Így szerettesd meg az olvasást gyermekeddel!

Az olvasás megszerettetése nem egy könnyű dolog, ezért összeírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy hamar könyvmollyá változzanak a gyermekeid!

Rajzolás: az egyik legjobb készségfejlesztés gyerekeknek

A rajzolás egy közkedvelt elfoglaltság minden gyerek számára, de gondoltad volna, hogy mennyire jótékony hatással lehet a készségeire és a kreativitására?

Így tanítsd meg kismotorozni gyermekedet

A műanyag motor rendkívül népszerű játék a kicsik körében, szinte minden gyerek imádja! De vajon miért lehet ilyen elterjedt és hasznos?

Óvodai beszoktatás tanácsok - mire kell számítanunk?

Óvodai beszoktatás előtt áll a kicsi, viszont sok kétséged van? Fontos, hogy ezt az időszakot megfelelően kezeljük szülőként. Erre adunk tanácsokat!

Beszédfejlesztés titkai - hogyan segítenek a beszédfejlesztő játékok?

A beszédfejlődés egy természetes folyamat, ami segítségével érzelmeket, vágyakat és gondolatokat tudunk kommunikálni. Ezt a folyamatot könnyebbé teheted gyermeked számára néhány játékkal! Mutatjuk, hogyan!

A 10 legjobb diafilm gyerekeknek

A diavetítés egy csodálatos módja annak, hogy életre keltsük a gyerekek kedvenc mesehőseit. Összegyüjtöttük a diameséket, melyeket érdemes megnézni!

A bábjáték fejlesztő hatásai

A bábjáték már régóta szórakoztat és fejleszt számtalan gyereket a világ minden részén a kézügyességen át egészen a képzelőerőig. Miért hasznos ez a játék?

Esti mese - ezért fontos a közös meseolvasás!

A meseolvasás sok gyereket szórakoztat elalvás előtt de, tudtad hogy az esti mese hihetetlenül fejlesztő lehet a gyerekek számára? Összegyűjtöttük miért!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!