Magyar English


Játszótéri játékok fejlesztő hatása - Több legyet egy csapásra

Nincs hely, amit jobban kedvelnek a gyerekek, mint a játszóteret, ráadásul az ott található játékok fejlesztő hatása minden életszakaszban fontos készségek elsajátításához járul hozzá. Olvasd el, hogyan!

Így oldd meg a testvérkonfliktusokat!

Még a legjobb testvérek között is kialakulhat néha konfliktushelyzet, azonban aggodalomra semmi ok, ez teljesen rendben van így. Bojti Andrea gyermekpszichológus hozott néhány jó tanácsot arra az esetre, ha hirtelen nem tudnád, hogyan kezeld ilyenkor a kialakult szituációt. Olvasd el!

Medence otthonra - a strandélmény házhoz jön!

A pancsolás és strandélmény minden korosztály számára szórakoztató, csak kell egy medence otthonra, és máris elviselhetőbb a kánikula. Mutatjuk, hogyan válassz!

Mit fejlesztenek a vízi játékok gyerekeknek?

A nyár a pancsolásról szól, így különösen fontos, hogy a kiválasztott vízi játékok örömet és fejlődést biztosítsanak a gyerekeknek csobbanás közben. Olvasd el, hogyan érdemes választani!

Dobó Ági: Pandi kalandjai mindenkivel megtörténnek

Egyenes út vezetett ahhoz, hogy Pandi kalandjai írásban is megszülessenek. A rímbe foglalt versikékről és azok születéséről Dobó Ági mesél nekünk.

Strandkellékek gyerekeknek: itt a lista, ezeket ne hagyd otthon!

Forró nyári napokon nem meglepő, hogy kicsik és nagyok is hűsítő strandolásra vágynak. A gyerekek visszaszámolják a napokat, hogy a vakáció beköszöntével az elmaradhatatlan strandkellékek kíséretében megrohamozhassák a medence hullámait.

Strand babával - Tippek és előkészületek

Itt a nyár és a kánikula, nem csoda, hogy mindenki hűsítő strandolásról álmodozik. De mi a helyzet a kisbabás családokkal, lehet-e babával strandon ejtőzni? A megnyugtató válasz az, hogy már viszonylag picikkel is bátran belevághatunk az első vízparti kalandba, mindössze tudatosan fel kell készülnünk a nagy napra, és beszereznünk néhány kelléket. Így az egész családnak élmény lehet az első strand babával!

Strandolás otthon a kertben, így lehet akár a nyaralás csúcsa!

A nyárról mindenkinek a strandolás jut eszébe, hiszen forró napokon mi lenne csábítóbb a hűs haboknál? A gyerekek is hetek óta a vakációs pancsolásról álmodoznak, és valljuk be, a szülőkre is ráférne egy kis csobbanás…

Így lesz teljes a pancsolás: strandjátékok gyerekeknek

A nyári szünet kitörésével elkezdődött a kültéri játékok ideje és a strandolás időszaka is: a hőséget és a gyerekek programigényét számos család a medence partján igyekszik átvészelni.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!