Magyar English


Fergeteges szülinapi buli ötletek gyerekeknek

Minden gyermek számára nagyon fontos a saját születésnapja - ezekekkel a szülinapi buli ötletek segítségével boldoggá tehetjük számukra ezt a napot.





Így szervezz kerti partit gyerekeknek!

Kellemes időtöltést keresel a melegben gyermekednek, netán szeretnéd valamilyen alkalomból megünnepelni őt, vagy csak áthívnád a barátait? Akkor itt az idő egy kerti partit szervezni! A teendők sora nem olyan hosszú, viszont az biztos, hogy elégedetten dőlsz majd hátra a menő, egész délutános gyerekbuli után. Ha fontos számodra, hogy a zsúr tökéletes legyen, és minden csemete mosollyal az arcán térjen haza, mi segítünk neked! Olvasd el, hogy mi mindenre érdemes előre felkészülnöd egy kerti parti esetében.





5 tipp, hogyan szervezz fergeteges szülinapi gyerekzsúrt!

Szülőként rádöbbenünk, milyen gyorsan rohan az idő. Az az édes pici baba, aki szinte még csak most született, egy szempillantás alatt ovis, netán kisiskolás lett, és büszkén várja az újabb és újabb szülinapját, amikor ismét eggyel több ujjacskával mutathatja mindenkinek, hogy hány éves.





TOP 10 karácsonyi ajándék, amivel örömet okozhatsz gyermekednek

Tudod már, hogy mivel ajándékozod meg idén karácsonykor gyermekedet? A következőkben bemutatjuk az idei 10 legmenőbb játékot, találd meg köztük a tökéletes meglepetést!





Boldog szülinapot, Miki egér!

Több nemzedéknyi gyerek nőtt fel a népszerű Disney karakteren, aki november 18-án tölti be a kerek 90. életévét. A különleges egér izgalmas utat járt be hosszú története során, és ma is milliók kedvence, erről árulkodik, hogy Miki egér (vagy Mickey egér) nevével fémjelzett termékek, legyenek azok játékok, ruhák, írószerek vagy lakberendezési eszközök, ma is keresett árucikkek. Lássuk, milyen érdekességeket ismerhetünk Miki egérről.





Hogyan válasszunk megfelelő játékot a babának?

Noha minden korban fontos, hogy a gyereknek jó minőségű és korának megfelelő játékai legyenek. Ez a babák esetében hatványozottan igaz, ugyanis az érzékszervek és a mozgás egyre kifinomultabbá válásához és az egészséges értelmi fejlődéshez fontos, hogy már az első perctől kezdve megadjuk a kicsi számára azt a gondoskodó támogatást és külső ingereket, amelyek révén kiegyensúlyozott, boldog és korának megfelelő fejlettségi szintű gyermekké cseperedhet.





TOP játékok a karácsonyfa alatt

A gyerekek számára az év talán legizgalmasabb időszaka kopogtat az ajtónkon. Ilyenkor nemcsak a kicsik készülnek tűkön ülve az ünnepre, hanem a szülők is igyekeznek meghitté és meséssé varázsolni a szentestét és a karácsonyt. Ha még nem választottál ajándékot a gyermekednek, segítünk: megmutatjuk, milyen játékok most az abszolút nyerők.





Hogyan kell biztonságos gyerekjátékot választani?

Kismillió játék készül minden korosztály részére, és bár nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelniük a gyártóknak, a jó tendenciák ellenére is elérhetők olyan játékok a piacon, melyek egészségügyi kockázatot jelentenek, vagy akár életveszélyt is okozhatnak a kicsik számára.




Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!