Magyar English


TOP játékok a karácsonyfa alatt

- Blog

A gyerekek számára az év talán legizgalmasabb időszaka kopogtat az ajtónkon. Ilyenkor nemcsak a kicsik készülnek tűkön ülve az ünnepre, hanem a szülők is igyekeznek meghitté és meséssé varázsolni a szentestét és a karácsonyt. Ha még nem választottál ajándékot a gyermekednek, segítünk: megmutatjuk, milyen játékok most az abszolút nyerők.

A TOP listát a 10. legnépszerűbb játéktól indítjuk, és a végén kiderül, melyik slágertermék került idén a dobogó élére.

 

  1. Kaméleon párbaj társasjáték

A játék dobozában két maszk, két hosszú nyelv, célpontként szolgáló bogarak, kártyák és szabályzat található. A játékosok a maszkok és nyelvek segítségével hipp-hopp kaméleonná változhatnak, akik azon versenyeznek, vajon ki tud több bogarat elkapni. A hüllős játék 3-tól 99 éves korig használható, még akár a nagyszülőkkel is párbajozhatnak az unokák a karácsonyi menü elfogyasztása után, nevetésből biztosan nem lesz hiány.

  1. Wobbleez totyogó tappancsok

Nagy kedvencek a puha plüsskutyák, amik mozgatják a lábukat, így pórázzal is sétáltathatók. Három különböző kutyafajtából is választhatsz, létezik belőle dalmata, németjuhász és golden retriever. A sétáló kutyusok működéséhez elemre sincs szükség, aminek köszönhetően egyrészt fokozottan biztonságos, másrészt gazdaságos, harmadrészt pedig nem okoz bosszankodást a lemerült elem cseréje.

  1. Zookiez plüssfigura

Aranyos puha állatkák, amiket fel lehet pattintani például a csuklóra, vállra, biztonsági övre vagy táskára, így az új kisbarátokat könnyen el lehet vinni egy hosszabb utazásra, vagy ölelő karjaikban aludhatnak este, hiszen a szőrmókok hűségesen őrzik az álmukat.

  1. Mirogolo társasjáték

Ez a rajzolós társasjáték különböző feladványokat tartalmaz, azonban nem elég csak jól rajzolni, hiszen a két csapat dolgát különböző torzító szemüvegek is nehezítik. Így nem is lesz olyan egyszerű úgy lerajzolni az ábrákat, hogy a társak kitalálják, mi készül a lapon. Karácsonykor, amikor együtt van a család és jönnek a rokonok, kiváló és szó szerint szemkápráztatóan szórakoztató program lehet belőle.

  1. Süti maci

A pihe-puha játékmackók hol aranyos plüss macilányoknak, hol pedig ínycsiklandozó süteményeknek látszanak. A süteményeket kibontva előbukkannak macik, a szoknyát felhajtva pedig ismét muffin formájúvá válnak a játékok.  

  1. Ravensburger Almácskák társasjáték

A Ravensburger társasjátéka kifejezetten ovisoknak készült, hogy a vidám játék közben megtanuljanak számolni, és az észlelésük is fejlődhessen. A játékosok megforgatják a pörgettyűt, és ahányat mutat a nyíl, annyi almát szedhetnek a fáról. Minél több finom gyümölcsöt gyűjt valaki a kosarába, annál jobb, hiszen végül az nyer, aki a legtöbb almácskát gyűjtötte.

  1. Diavetítő

A népszerű slágertermék nem szorul bemutatásra, valószínűleg gyerekként neked is nagy kedvenced volt. A közös diafilmezés bensőséges hangulata kellemes kikapcsolódás gyereknek és felnőttnek egyaránt. Karácsonykor és a hideg téli estéken kakaót vagy forró csokit kortyolva, összebújni és mesét vetíteni különleges élmény az egész családnak.

  1. Gazdálkodj okosan! társasjáték

Töretlen népszerűségnek örvend a Gazdálkodj okosan! társasjáték, amelynek segítségével már több generáció ismerkedett meg szórakoztató formában a pénz fogalmával és szerepével. A gyerekeknek izgalmas újdonság, a felnőtteknek nosztalgikus élmény, így szuper időtöltés kicsiknek és nagyoknak is. A hagyományos forintos verzión túl már eurós változatban is találkozhatsz vele a polcokon.

  1. Róka móka társasjáték

A vidám játék lényege, hogy a zsivány róka épp el akarja lopni a csirkéket a farmról, és a játékosok feladata, hogy minél több csirkét megmentsenek. A róka figura zsebeiben lapulnak a pórul járt madarak, és résen kell lenni, mert bármikor elveszítheti a ravaszdi a nadrágját, amiből így kiszabadul a tollas népség. Aki a legtöbbet elkapja, megnyeri a játékot.

  1. Sherlock a bújócskázó kutyus

Sherlock egy kedves és hihetetlenül puha plüsskutyus, aki imád bújócskázni. Bárhol el lehet rejteni, majd a hunyó feladata, hogy megtalálja. Ha szeretné a gyerkőc megtalálni, egy kis csont alakú távirányítót megnyomva Sherlock hangját kell követnie, így megtalálhatja a búvóhelyét. Amikor megtalálja, Sherlock megdicséri, hogy milyen ügyes volt. Imádják a kicsik, így ha a kutyus első búvóhelye a karácsonyfátok alatt lesz, nagy lesz az öröm.

 

Boldog karácsonyt, és az ajándékok kibontásakor örömtől kipirult arcú gyerekek széles mosolyát kívánja a REGIO JÁTÉK!


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!