Magyar English


TOP 5 farsangi jelmez

- Blog

Közeleg a farsangi szezon, a beöltözés, mókázás és a fincsi fánkok időszaka! A mulatság keretében sok rendezvényen van lehetőségetek részt venni, és megmérettetni a kiválasztott maskarát. Szeretnéd, ha idén a tiétek lenne a nyertes? Válassz TOP jelmezeink közül webáruházunkban, és találd meg a tökéletes ruhácskát gyermekednek és magadnak is!

A jelmezekkel kapcsolatos elképzeléseket többféle módon lehet kivitelezni, de sokszor energia, idő és varrótudomány hiányában a jelmezvásárlás jelenti a valós megoldást. Az így megvásárolt jelmezeknek számos előnyük van, hiszen ezt a ruhácskát több alkalommal is használhatod, biztosan jó állapotban lesz farsangra, sőt, később akár a kistesó is megörökölheti, és még a választék is hatalmas! Lássuk, melyek a legtrendibb jelmezek idén!  

 

Általános jelmezek

Akárcsak a korábbi években, idén is hatalmas népszerűségnek örvendenek az általános jelmezek, melyekkel állatok bőrébe bújhat gyermeked, de akár rendőrré, huszárrá is válhat a farsangi mulatság idejére. Egy cowboy vagy huszár jelmez egyértelműen megállja a helyét a zsűri előtt is! 

 

 Hercegnők, királynők 

Kislányod minden farsangon kedvenc hercegnőjének szeretne öltözni? A mesebeli világ, csodálatos kiegészítők és pompa azonnal magával ragadja a kicsiket és nagyobbakat egyaránt, így nem véletlen, hogy az ilyen maskarák töretlenül a legnépszerűbbek között vannak. A Disney hercegnők mellett persze megtalálhatod nálunk a klasszikusokat is.

 

Szuperhősök

Nem kérdés, hogy a szuperhős jelmezek az idei évben is slágertermékek! A szupererővel megáldott szereplők sok kisgyermeket megihletnek, nem csoda hát, hogy a farsangi időszakban is közkedveltek az ilyen témájú darabok. Legyen szó Pókemberről, a Bosszúállókról vagy Batmanről, online áruházunkban megtalálod őket!  

 

My Little Pony

Természetesen kedvenc patásaink sem maradhatnak le a listáról! A te gyermeked is teljesen odavan a kis pónikért? Pinkie Pie, Twilight Sparkle és Rainbow Dash jelmezeink tökéletes választásnak bizonyulnak a kis rajongónak! 

 

Star Wars szereplők

Gyermeked odavan a Csillagok háborújáért? Akkor nem is kérdés, hogy minek kell az idei farsangon beöltöznie. Egy rohamosztagosként vagy Darth Vaderként megmutathatja mindenkinek, hogy mennyire szereti a filmsorozatot.

 

Kellemes farsangi mulatságot kívánunk az egész családnak!


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!