Magyar English


Star Wars: Skywalker kora moziajánló

- Blog

A Csillagok háborújának legújabb története, egyben befejező epizódja, a Star Wars: Skywalker kora című film 2019. december 19-étől látható a hazai mozikban. Ha egy összetett, izgalmas történetre vágysz, akkor mielőbb válts mozijegyet, és légy naprakész összefoglalónkkal!

A jedikkel, rohamosztagosokkal, vukikkal, sith-ekkel és megannyi más lénnyel tarkított világ mindig tartogat a néző számára valami újat. A befejező epizódban ismét találkozhatsz majd Rey-jel, Leiával, Luke-kal, Chewival, Kylo Rennel és megannyi további kulcskarakterrel. Az amerikai sci-fi 155 perc tömör izgalommal kecsegtet, ebben a két és fél órában pedig pontot tesz az 1977-ben kezdődő história végére.

A történet

Időrendben egy évvel járunk Az utolsó Jedik eseményi után: a Skywalker korában ismét szemben áll egymással az Ellenállás és az Első rend, és véget ér az ősidők óta tartó konfliktus a sith-ek és jedik között, ami egyben azt is jelenti, hogy a végéhez ér a három trilógiából álló Skywalker-saga. Reméljük, hogy hamarosan minden kérdésre választ kapunk, mindenesetre több előzetes is segítségünkre lehet, hogy átlássuk, hogy nagyjából mire lehet majd számítani a Csillagok háborúja utolsó részében.



Készülj fel a családdal az új filmre!

Az egész család rajong az évtizedek óta játszódó történetért? Készüljetek a mozizásra Csillagok háborúja játékainkkal! Kezdetnek melegítsetek be egy klassz Star Wars jelmezzel, hiszen amellett, hogy ezekkel az valósághű maskarákkal könnyedén beleilleszkedhettek a történetbe, menő hangutánzó fénykarddal és egyéb kiegészítőkkel tehetitek még élethűbbé a szereléseteket, amelyet akár később, a farsangon is felhasználhattok. A családi filmezést koronázzátok meg egy nagy közös legózással! Számos LEGO® Star Wars készlettel hangolódhattok rá a Csillagok háborújára, például megépíthetitek az Ellenállás Y-Wing vadászgépét, Anakin versenyfogatát, az édes kismadarat, Porgot, vagy újra átélhetitek Endor támadását vagy a szökést a Halálcsillagról.


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!