Magyar English


A legjobb játékok húsvétra

- Blog

Szeretnéd felejthetetlen örömmel megajándékozni gyermekedet húsvétra? Amellett, hogy ilyenkor számos közös programmal tehetitek szorosabbá a családi köteléket, érdemes a legjobb ajándékokat is belecsempészni a nyuszi kosarába. De mik is legyenek azok? Olvasd el tippjeinket!

 

Szórakoztató fejlődés: tudományos készletek

Az egyik legjobb választás a nyuszis ünnepre egy fantasztikus tudományos készlet! Egy ilyen játékkal nemcsak új tudással gazdagítod gyermekedet, de szórakozás közben arra is ösztönzöd őt, hogy keresse a válaszokat a kérdéseire. A Gravitrax-szal például gyermeked megismeri közelebbről a mágnesesség, lendület világát, miközben lebilincselő kalandban van része, de egy Kristálykészítő készlet is tuti befutó: kövessétek, hogyan nőnek meg a kristályok, majd tanulmányozzátok őket, és rakjátok ki a szobába díszként!

Kép forrása: 4M

 

Játszani együtt a legjobb: társasjátékok

Egy igazi vidám társassal szeretnéd feldobni az ünnepre való készülődést? Akkor nincs is jobb választás, mint a Ravensburger Lotti Karottija, amiben a nyuszikkal kell versenyezni a fincsi répákért. A móka megdolgoztatja gyermeked ügyességét és reflexét is, hiszen mindig résen kell lenni, ugyanis a leggyorsabb állatka állhat majd fel a dobogó tetejére.

 

Inkább gyermeked logikájára szeretnél hangsúlyt fektetni? Az Első Csótánykám társasjátékkal megteheted ezt, miközben hatalmas szórakozást biztosít a fiatal résztvevőknek. A feladat egyszerű, meg kell etetni a csótánymama kicsinyeit, de a győzelemhez elengedhetetlen a gyorsaság és ügyesség is. Kacagásra felkészülni!

Kép forrása: REGIO JÁTÉK

 

A LEGO® örök

A világhírű kockákkal kortól függetlenül, mindenki szívesen játszik időközönként. A LEGO® készletek azonban nemcsak páratlan szórakoztatóképessük miatt olyan közkedveltek, de azért is, mert fejlesztik a képzeletet, térlátást és a kézügyességet is. A játékgyártó minden korosztályra gondolt, az egészen picik számára biztonságos DUPLO® játékokkal, míg a nagyobbaknak a klasszikustól kezdve egészen a márkahősös darabokig. Egy LEGO® Friends Kutyus napközivel vagy LEGO® City Elit rendőrségi hajószállítóval biztosan leveszed gyermekedet a lábáról a tavaszi ünnepen.

 

Plüssjátékok

Egy plüssjáték kiváló választás a nyuszi kosarába, hiszen egy édes, puha tapintású kisbarátnak minden gyerkőc örül. Egy cuki, interaktív, ugrándozó plüssnyuszival biztosan nagy boldogságot szerzel gyermekednek, de ha idén inkább valami mással kedveskednél neki, essen a választásod Fluffy kutyára, aki egy imádni való szőrgombóc, és szívesen csatlakozik gyermeked sétáihoz is.

Kép forrása: REGIO JÁTÉK

 

Szabadtéri játékok

A jó idő beköszöntével minden csemete a szabadba vágyik, ahol kedvére mókázhat kedvenc játékaival. Ha egy klassz kültéri játékkal lepnéd meg húsvét alkalmából csemetédet, a legjobb ötlet, ha egy menő járművet vagy labdát  hoz neki a nyuszi, de az extrémebb játékok, mint a vízibomba vagy egy menő Íjász készlet is biztosan elnyeri majd tetszését!

 

Kellemes ünnepi készülődést kívánunk nektek!

Címlapkép forrása: Shutterstock


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!