Magyar English


Szabad játék: mit jelent és miért olyan fontos?

Mit jelent a szabad játék fogalma, és miért olyan fontos a gyerekek számára? Mi az a játszóképesség? Fejlesztő játékok, kreatív játékok és különböző ötletek a cikkben!

Őszi dekoráció házilag – Kézműves ötletek gyerekeknek

Az őszi dekoráció házilag elkészítve a legszebb! Ebben a cikkben őszi kreatív ötletek egész sorát szedtük össze. Próbáljátok ki gyermekeddel a közös alkotást!

Tudományos játékok gyerekeknek, amikkel játszva tanulhattok

A természettudományos tantárgyak sok gyereknek okoznak nehézségeket. A különféle tudományos oktató játékok segítségével azonban gyerekjáték lesz a tanulás!

Gyermekrajz elemzés, avagy mit olvashatsz ki a gyermekrajzokból?

Gyermekrajz elemzés segítségével betekintést nyerhetsz a kicsik világába. Olvass tovább, és ismerd meg a rejtett jelentéseket és az alkotói folyamatot.

Óvodai beszoktatás tippek - hogy könnyű legyen az indulás

Az óvodai beszoktatás izgalmas és fontos lépés a gyermekek életében. Új környezet, barátok, játékok várják, ezek az élmények pedig segítenek a készségeik fejlődésében is. Olvass tovább, hogy könnyű legyen az indulás!

Anyák napi ötletek az egész családnak: így lesz teljes az öröm!

Hamarosan itt van az anyák napja! Összegyűjtöttük a családi programokat és anyák napi ötleteket, amiket együtt élvezhettek a gyerekekkel ezen a hétvégén!

Rajzolás: az egyik legjobb készségfejlesztés gyerekeknek

A rajzolás egy közkedvelt elfoglaltság minden gyerek számára, de gondoltad volna, hogy mennyire jótékony hatással lehet a készségeire és a kreativitására?

Óvodai beszoktatás tanácsok - mire kell számítanunk?

Óvodai beszoktatás előtt áll a kicsi, viszont sok kétséged van? Fontos, hogy ezt az időszakot megfelelően kezeljük szülőként. Erre adunk tanácsokat!

Problémamegoldó képesség fejlesztése gyerekeknél

A problémamegoldó képesség egy nagyon fontos és hasznos eszköz a mindennapokban, ezért érdemes elkezdeni minél korábban, már gyermekkorban a fejlesztését. Íme pár tipp, amik segíthetnek nektek!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!