Magyar English


Anyák napi ötletek az egész családnak: így lesz teljes az öröm!

Hamarosan itt van az anyák napja! Összegyűjtöttük a családi programokat és anyák napi ötleteket, amiket együtt élvezhettek a gyerekekkel ezen a hétvégén!

Rajzolás: az egyik legjobb készségfejlesztés gyerekeknek

A rajzolás egy közkedvelt elfoglaltság minden gyerek számára, de gondoltad volna, hogy mennyire jótékony hatással lehet a készségeire és a kreativitására?

Óvodai beszoktatás tanácsok - mire kell számítanunk?

Óvodai beszoktatás előtt áll a kicsi, viszont sok kétséged van? Fontos, hogy ezt az időszakot megfelelően kezeljük szülőként. Erre adunk tanácsokat!

Problémamegoldó képesség fejlesztése gyerekeknél

A problémamegoldó képesség egy nagyon fontos és hasznos eszköz a mindennapokban, ezért érdemes elkezdeni minél korábban, már gyermekkorban a fejlesztését. Íme pár tipp, amik segíthetnek nektek!

Stresszoldás gyerekeknek a téli időszakra

A téli depresszió, más néven a szezonális hangulatzavar sok felnőttre és gyerekre van hatással minden évben, de vajon mi ez és mit lehet ellene tenni? Cikkünkben megtalálod a válaszokat!

A gyurmázás fejlesztő hatásai a gyerekekre

Egészen biztos, hogy minden szülőben feljönnek a gyermekkori emlékek, amikor szóba kerül ez a kortalan, szenzációs, egyszerre rendkívül egyszerű és roppantul sokoldalú játék, a gyurma. A gyurmázás egy igen szórakoztató tevékenység, amely hosszú évtizedek óta népszerű a kisgyermekek körében.

Téli bakancslista gyerekeknek a meghosszabbított szünetre

Idén közel háromhetes lesz az iskolai téli szünet, amit érdemes kihasználni, és kreatív módon lefoglalni a gyerkőcöket is, ezért a téli bakancslista összeállításához ajánlunk jobbnál-jobb programlehetőségeket, amivel felejthetetlenné tehetitek a rendelkezésetekre álló időt!

Így készülj fel a karácsonyi szünetre!

Közeleg az idén közel háromhetes karácsonyi szünet, ami sok szülőt kihívás elé állíthat. Olvasd el tippjeinket, hogy tartalmasan, és mindenki számára szórakoztatóan teljen a téli vakáció!

Benti játékok a hideg időszakra

Ősszel még hellyel-közzel tudtak a gyerkőcök a szabadban rohangálni, de a tél közeledtével egyre inkább a benti játékok veszik át az irányító szerepet.
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!