Magyar English


5+1 készség, amit fejleszthetnek a kreatív játékok gyerekeknek

A gyerekek szinte születésük pillanatától játszanak, hiszen a játékon keresztül szerzik meg a fejlődésükhöz szükséges készségeket és ismerik meg a világot. Ezért érdemes odafigyelnünk arra, hogy a gyerekszobában sorakozó eszközök között minél több, a gyerekek életkorának megfelelő kreatív játék kapjon helyet.

Nyári bakancslista gyerekeknek, hogy csudijó legyen a vakáció!

Véget ért az iskola, a családi nyaralás betervezve, de mégis mi legyen a maradék időben? Olyan ötleteket mutatunk, amelyekből könnyedén összeállíthatod a tökéletes nyári bakancslistát a gyerekeknek.

Apák napi ajándékötletek – Hogyan ünnepeljétek az apák napját?

Hazánkban még viszonylag új ünnep az apák napja, ezért segítünk eligazodni, hogy mik lehetnek a legjobb ajándékok, és milyen szokások alakultak ki mostanra.

Gyereknapi ötletek - kreatív otthoni és tuti szabadtéri programok

Teljen emlékezetesen május utolsó vasárnapja az egész család számára! Izgalmas gyermeknapi ötletek és tippek, ha még nem tudjátok mi legyen a program.

Kreatív fejlesztő játékok minden gyerek számára

Végre itt a jó idő, és kezdődik a szabadtéri játékok szezonja. Azonban nem lehet mindig a szabadban játszani, így jó, ha van a tarsolyunkban néhány szórakoztató játék piciknek és nagyobbaknak. A hagyományos, egyszerű játékok mellett a különböző fejlesztő feladatok igazán hasznosak, mert amellett, hogy megkönnyítik a hétköznapokat, a kreativitást is fejlesztik.

Fejlesztő játékok babáknak - ezeket ajánljuk

A gyermeki lét másból sem áll, mint folyamatos tanulásból és felfedezésből. A kicsik az első három évben fejlődnek a legintenzívebben, amihez a szülők - többek közt - fejlesztő babajátékok segítségével járulhatnak hozzá. Azonban több szempontot is figyelembe kell venni, fontos, hogy ne csak cuki, hanem hasznos is legyen.

Hogyan hat a babázás gyermekünk fejlődésére?

A játékbaba hagyományosan a kislányok kedvence, de valójában mindenkinek való, hiszen egyszerre szórakoztató és készségfejlesztő játék. A babázás hosszú múltra tekint vissza, amit több, különböző kutatás is bizonyít.

Tavaszi játékok óvodásoknak - fejlődés és szórakozás

Most, hogy vége a télnek, és beköszönt a jó idő, a hosszú bezárkózás után a természetbe vágyik mindenki. A gyerekek is várták már a tavaszt: nagy részük örömmel megy a szabadba, ám van, akit nehezebb kimozdítani a képernyők elől, de a megfelelő tavaszi játékötletek segítségével mindenkit ki lehet csalogatni.

Szórakoztató játékok 12 éveseknek

Ez az egyik legnehezebb korosztály: félúton a gyerekkor és a tinédzser kor között. A kamaszkori változások miatt a szülők dolga sem egyszerű, ekkor a legnehezebb eldönteni, hogy mit tudunk venni nekik, aminek örülnek. Mutatunk pár játékot, amivel nem lehet mellélőni.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!