Magyar English


A gyurmázás fejlesztő hatásai a gyerekekre

Egészen biztos, hogy minden szülőben feljönnek a gyermekkori emlékek, amikor szóba kerül ez a kortalan, szenzációs, egyszerre rendkívül egyszerű és roppantul sokoldalú játék, a gyurma. A gyurmázás egy igen szórakoztató tevékenység, amely hosszú évtizedek óta népszerű a kisgyermekek körében.

Téli bakancslista gyerekeknek a meghosszabbított szünetre

Idén közel háromhetes lesz az iskolai téli szünet, amit érdemes kihasználni, és kreatív módon lefoglalni a gyerkőcöket is, ezért a téli bakancslista összeállításához ajánlunk jobbnál-jobb programlehetőségeket, amivel felejthetetlenné tehetitek a rendelkezésetekre álló időt!

Így készülj fel a karácsonyi szünetre!

Közeleg az idén közel háromhetes karácsonyi szünet, ami sok szülőt kihívás elé állíthat. Olvasd el tippjeinket, hogy tartalmasan, és mindenki számára szórakoztatóan teljen a téli vakáció!

Benti játékok a hideg időszakra

Ősszel még hellyel-közzel tudtak a gyerkőcök a szabadban rohangálni, de a tél közeledtével egyre inkább a benti játékok veszik át az irányító szerepet.

A puzzle játékok készségfejlesztő hatása gyerekeknek

A kirakós nemcsak szórakoztató és izgalmas, hanem a puzzle játékok készségfejlesztő hatása miatt is az egyik legjobb játék gyerekeknek. Tudj meg többet, miért!

Külalak és kézírás gyakorlás kisiskolásoknak hatékonyan

Az írás a legfontosabb készség, amit a suliban tanulnak a gyerekek és hiába a digitális világ, a külalak és kézírás gyakorlás sem maradhat ki.

Halloweeni tökfaragás - A gyerekek kedvenc őszi programja

Van miért várni a borongós őszt: fel a rémisztő jelmezekkel, induljon az ijesztgetés és a halloweeni tökfaragás, ami egy kis csinosítás után dekoráció is lehet otthonotokban! Cikkünkben segítünk, hogyan érdemes nekiállni a tökfaragásnak, és Dobó Ági is elárulja, náluk hogyan zajlik a halloween!

Itt van újra: A legjobb őszi játékok bel- és szabadtéren

Elkezdődött az iskola, nincs több kánikula, lassan hullanak a levelek. A gyerekek viszont nem állnak le, így jó ha vannak izgi őszi játékok a tarsolyunkban.

Gesztenye figura: a legjobb őszi kreatív ötletek gyerekeknek

Vége van a nyárnak, és kezdődik is a kézműves szezon! Szerencsére az őszi kreatív ötletek kifogyhatatlanok, a gesztenye figura pedig az örök kedvenc marad.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!