Crazart Meglepetés Illatos Fürdőbombák

1 995 Ft / db

Cikkszám:
67902
Életkor:
8 - 14 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak
Kategóriák:
Kreatív, fejlesztő Kreatív készlet
Márkanév:
Crazart
Kívánságlistához adom

Termék információk

Még hogy egy hétköznapi esti fürdés nem rejthet csodálatos és váratlan meglepetéseket? Dehogynem! Ez az illatos fürdőbomba sokkal több annál, mint amit először gondolnál. Dobd bele a fürdővizedbe, a móka már itt elkezdődik! Az illatos golyóbis elkezd pezsegni, mintha egy pezsgőtabletta a pohár vízben, csak ez sokkal nagyobb és izgalmasabb! Fürdővized azonnal átalakul egy saját pezsgőfürdővé! Élvezd ki a golyó vicces és érdekes pezsgését, mert a meglepetés még csak ezután jön!
A bomba ugyanis egy meglepetés játékot rejt, de hogy mit? Az bizony csak akkor derül ki, ha már az egész fürdő bomba elpezsgett az ajándék pedig előbukkan a habokból! Micsoda izgalmak, ugye? Így már érdemes belehuppanni az esti fürdőkádba, hiszen egy valódi meglepetés és pezsgőfürdőzés vár rád! Kíváncsi vagy már, hogy mit rejthet a golyó? Készülj az esti mókára, de ne felejtsd el magaddal vinni a fürdő bombádat!


FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.