Szállítási információk


 

A megrendelés során 4 féle átvételi mód közül választhatsz:

 

 1. Személyes átvétel a REGIO országos hálózatának bármelyik üzlethelyiségében az aktuálisan rendelkezésre álló készlet függvényében: személyes átvétel esetén a rendelésre a webáruházban feltüntetett árak vonatkoznak. A polcokon szereplő árak ettől eltérhetnek. A megrendelésed elkészültéről e-mailben tájékoztatunk. A személyes átvétellel megrendelt csomagodat 3 munkanapon keresztül tartjuk számodra. Minden esetben várd meg az átvehető értesítést e-mailben.

   
 2. Házhozszállítás a GLS Hungary Kft. futárával: házhozszállítás esetén arra kérünk, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot adj meg, mivel futáraink 08:00 - 17:00 óra között szállítanak.

  A csomagjának nyomon követését a csomagszám megadásával az alábbi linken teheti meg. Csomagkövetés >>>

A futár a kézbesítés előtti napon egy 3 órás időintervallumot ad meg, melyen belül kézbesítésre kerül a csomag. Amennyiben az időpont nem megfelelő vedd fel a kapcsolatot a futárral.

A futárszolgálat a csomagot a felvételtől számított 24 órán belül megkísérli kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén tovább két alkalommal kísérli meg újra kézbesíteni.

A futároknál minden esetben lehetőség van készpénzzel, illetve bankkártyával is fizetni.

A Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődni tudsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Budapesten akár 22 óráig.

A házhozszállítás díja belföldi címekre:

0-14.000,-Ft közötti megrendelés esetén, amely nem tartalmaz túlméretes terméket MPL futárszolgálattal

1290,-Ft

0-14.000,-Ft közötti megrendelés esetén, amely nem tartalmaz túlméretes terméket GLS futárszolgálattal

1490,-Ft 

14.000,-Ft feletti megrendelés esetén, amely nem tartalmaz túlméretes terméket:

INGYENES

Túlméretes termék esetén (a csomagolási súlya nagyobb, mint 40 kg, vagy a csomagolási körmérete nagyobb mint 300 cm (2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság)

5 999,-Ft 

Túlméretes termék: A termék csomagolási súlya nagyobb, mint 40 kg, vagy a csomagolási körmérete nagyobb mint 300 cm (2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság). Azt, hogy a termék túlméretes-e minden esetben jelezzük a termék oldalon.

 1. PostaPontra szállítás az MPL rendszerével: kényelmesen átveheted a csomagodat az általad kiválasztott PostaPontok egyikén, a Neked megfelelő időpontban, a számodra útba eső helyszínen. 

  A csomagjának nyomon követését a csomagszám megadásával az alábbi linken teheti meg. Csomagkövetés >>>

  Az ország egész területén több mint 3.500 csomagpont közül választhat.
  - Az ország összes Postája
  - MOL töltőállomások 0-24-es nyitva tartás
  - Coop üzletek 12 órás nyitva tartás
  - Media Markt üzletek

  Az MPL csomagpontra vagy automatába kérhető csomagok maximális mérete: max. 19 kg, leghosszabb oldal max. 90 cm, 3 oldalának maximális összege 160 cm. Amennyiben a rendelés mérte ezt meghaladja, nem választható ez a szállítási mód.

     A csomagok 5 munkanapig vehetőek át a kiválasztott csomagponton.

  A csomagpontra szállítás díja:

0-14.000,-Ft közötti megrendelés esetén

1090,-Ft

14.000,-Ft feletti megrendelés esetén:

INGYENES

 4. Packeta csomagpontos szállítás: kényelmesen átveheted a csomagodat az általad kiválasztott csomagpontok egyikén, a Neked megfelelő időpontban, a számodra útba eső helyszínen. 

A Packeta csomagpontos szolgáltatás díja:

 A csomagjának nyomon követését a csomagszám megadásával az alábbi linken teheti meg. Csomagkövetés >>>

 A csomagpontra szállítás díja:

0-14.000,-Ft közötti megrendelés esetén                                                         

 890,-Ft            

14.000,-Ft feletti megrendelés esetén:

INGYENES

A Packeta csomagpontra vagy automatába kérhető csomagok maximális mérete: max. 9,5 kg, leghosszabb oldal max. 110 cm, 3 oldalának maximális összege 130 cm. Amennyiben a rendelés mérte ezt meghaladja, nem választható ez a szállítási mód.

 

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.