Szállítási információk


A megrendelés során 3 féle átvételi mód közül választhatsz:

 1. Személyes átvétel a REGIO országos hálózatának bármelyik üzlethelyiségében az aktuálisan rendelkezésre álló készlet függvényében: személyes átvétel esetén a rendelésre a webáruházban feltüntetett árak vonatkoznak. A polcokon szereplő árak ettől eltérhetnek. A megrendelésed elkészültéről e-mailben tájékoztatunk. A személyes átvétellel megrendelt csomagodat 3 munkanapon keresztül tartjuk számodra. Minden esetben várd meg az átvehető értesítést e-mailben.

   
 2. Házhozszállítás a GLS Hungary Kft. futárával: házhozszállítás esetén arra kérünk, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot adj meg, mivel futáraink 08:00 - 17:00 óra között szállítanak.

  A csomagjának nyomon követését a csomagszám megadásával az alábbi linken teheti meg. Csomagkövetés >>>

A futár a kézbesítés előtti napon egy 3 órás időintervallumot ad meg, melyen belül kézbesítésre kerül a csomag. Amennyiben az időpont nem megfelelő vedd fel a kapcsolatot a futárral.

A futárszolgálat a csomagot a felvételtől számított 24 órán belül megkísérli kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén tovább két alkalommal kísérli meg újra kézbesíteni.

A futároknál minden esetben lehetőség van készpénzzel, illetve bankkártyával is fizetni.

A Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődni tudsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Budapesten akár 22 óráig.

A házhozszállítás díja belföldi címekre:

0-14.000,-Ft közötti megrendelés esetén

990,-Ft

14.000,-Ft feletti megrendelés esetén:

INGYENES

 1. PostaPontra szállítás az MPL rendszerével: kényelmesen átveheted a csomagodat az általad kiválasztott PostaPontok egyikén, a Neked megfelelő időpontban, a számodra útba eső helyszínen. 

  A csomagjának nyomon követését a csomagszám megadásával az alábbi linken teheti meg. Csomagkövetés >>>

  Az ország egész területén több mint 3.500 csomagpont közül választhat.
  - Az ország összes Postája
  - MOL töltőállomások 0-24-es nyitva tartás
  - Coop üzletek 12 órás nyitva tartás
  - Media Markt üzletek

  A csomagok 5 munkanapig vehetőek át a kiválasztott csomagponton.

  A csomagpontra szállítás díja:

0-14.000,-Ft közötti megrendelés esetén

599,-Ft

14.000,-Ft feletti megrendelés esetén:

INGYENES

 

 

 

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.