Játszóház

Székesfehérvári játszóházunk szórakoztató kikapcsolódást nyújt a kicsiknek és kamaszoknak egyaránt! 250 nm alapterületű játszóházunkat változatos és minden mozgást kielégítő elemekkel kombináltuk. Találhattok benne óriás, kicsi és mini csúszdát, egy nagy légvárat, 2 labdamedencét, 3 kisebb mérleghintát, 1 trambulint, mászóalagutakat és felső mászóka rész is. A színes és izgalmas játékok biztosítják a gyermekeknek az örömteli mozgást, emellett fejlesztik ügyességüket, egyensúlyérzéküket.

A szórakozásból sosem elég! Játékboltunk emeletén várunk a Csupakaland Családi Élményparkban 2 különböző tematikájú Nerf szivacslövő pályával és 2 Jusski! élőszereplős interaktív szabadulószobával.

Játszóházunk szülinapok, családi és baráti találkozók helyszíneként is tökéletesen megállja a helyét, hiszen mindenki megtalálja a korához illő elfoglaltságot.

Ne habozz, lépj be családoddal egy felejthetetlen játékbirodalomba!

Online foglalás


Játszóházunk 250 nm alapterületű, változatos és minden mozgást kielégítő elemekkel kombináltuk. Találhattok benne óriás, kicsi és mini csúszdát, egy nagy légvárat, 2 labdamedencét, 3 kisebb mérleghintát, 1 trambulint, mászóalagutakat és felső mászóka rész is.

2 tematikus Nerf pályánkon várjuk az eltökélt egyéni – és csapat harcosokat egy fergeteges NERF csatára. Nem kell mást tenned, mint szivacslövő arzenálunkból kiválasztani a harcstílusodhoz leginkább illőt, és már kezdődhet is a csatározás!

Ha nem bízod a véletlenre, hozzál magaddal pár barátot, így ismerősök körében játszol.

Jobban szereted az ismeretlenek elleni küzdelmet? Nézd meg foglalási naptárunkban az egyéni játékos időpontokat! Itt a hozzád hasonló egyéni játékosokból szerveződhetnek random csapatok és talán még új barátokat is szerezhetsz magadnak.

Kicsiket és nagyokat egyaránt vár a Nerf élménypálya! Csak ragadj szivacskilövőt, húzódj fedezékbe és indulhat az önfeledt csatározás!

Játékterünk lehetőséget biztosít beltéri gyerekprogramhoz, családok, baráti társaságok, vagy akár nagyobb létszámú iskolai és munkahelyi közösségek számára is szülinapi party, csapatépítés, vagy vetélkedő lebonyolításához is.

Fortnite pálya

Gyere és próbáld ki pályánkat, melyet a Fortnite videójáték ihletett. Csatázz a játékból jól ismert figurák között, és győzd le a zombi szerű lényeket! Téged is vár a Fortnite világa!

Zombie Street pálya

Doktor X végzetes vírusa kiszivárgott a titkos laboratóriumból és megfertőzte az egész világot. Irány a zombi városnegyed, kutasd fel az ellenszerrel átitatott Nerf szivacslövedékeket és győzd le a zombikat!

A NERF belépő árak tartalmazzák a játékhoz szükséges szivacslövőt, 10 db töltényt és a védőszemüveget is.

A NERF pályákra utcai cipővel nem tudtok bemenni, így kérjük, hogy mindig legyen nálatok váltócipő!

Tapasztalataink szerint a játék eléggé izzasztó, ezért javasoljuk, hogy váltó pólóval is készülj.

*Tájékoztatunk, hogy hétvégi NERF egyéni pályafoglalás a születésnapi rendezvények miatt csak korlátozottan lehetséges, a zsúfoltság elkerülése érdekében kérlek, előre egyeztess kollégáinkkal.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az előzetes foglalások és rendezvények elsőbbséget élveznek. Zártkörű rendezvény esetén kérjük, hogy a parkot a recepciós által megadott időpontig szíveskedjetek elhagyni. Köszönjük megértéseteket!

A zártkörű rendezvény időpontját az esemény előtt egy nappal közzétesszük honlapunkon. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya. Feltüntetett áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, és 2021. 05. 01-től visszavonásig érvényesek.

Online foglalás


A szabadulószoba, vagy kijutószoba egy bezárt feladatszoba, ahol a díszletek, valamint tárgyak új értelmet nyernek, és ha kellőképpen figyelsz, mindegyik ugyan ahhoz a célhoz vezet: JUSS KI! Persze egyedül nem megy. Érkezhetsz a családoddal, a barátaiddal, esetleg a kollégáiddal vagy a beosztottjaiddal, sőt osztály- vagy sporttársaiddal is. Közösen könnyebben megtaláljátok a kiutat a bezárt szobából! A szabadulós játék ideje alatt különféle kódokat és kulcsokat kell majd használnotok, figyelni minden apró részletre és tárgyi eszközre, melyek a kijutáshoz szükséges megoldásokat hordozzák magukban.

A Tanár bá' bekattant szabaduló szoba

Az iskolában - mondjuk úgy, hogy - nem ti voltatok a legjobb, és a legszófogadóbb osztály. Folyton otthon hagytátok a torna felszereléseteket, hangoskodtatok az órákon, nem csináltátok meg a házi feladatokat, a tanulásban sem jeleskedtetek... és a dolgozatokról már nem is beszélve! Enyhén szólva is pikkeltek rátok a tanárok a szorgalmatok és a magatartásotok miatt, így az év végére az osztályfőnökötök, a Tanár bá' is elveszítette minden türelmét. Mondhatjuk úgy is, hogy teljesen bekattant. Úgy gondolta, ideje megleckéztetnie titeket.

Szabadulószoba gyerekeknek - ahogyan a Tanár bá' elképzeli

Az utolsó tanítási napon a Tanár bá' bezár titeket egy tanterembe, ahol, ha nem találjátok meg egy órán belül a szabaduláshoz vezető utat, a teljes nyári szünetre ott ragadtok. Ki akarna 2 és fél hónapot az iskola falai között eltölteni? Természetesen okulnotok is kell a büntetésből, ezért a játékban betűkre vadásztok majd, melyek segítségével egy igen népszerű és nagyszerű intézmény nevét kell kiraknotok a mágnestáblán.

Vajon sikerül kiszabadulnotok, vagy jövőre ti lesztek a biológia terem bemutató csontvázai? Csak rajtatok áll. Ha összekapjátok magatokat, és helyesen oldjátok meg a feladatokat, akkor simán kijuthattok a rendelkezésre álló 1 óra alatt.

Szóljatok az osztályfőnökötöknek, és foglaljatok most, ha klassz gyermekprogramokat kerestek! Jöhettek suli időben, és azon túl is. Várunk Benneteket.

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 10 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC

Lezáratlan NASA akták - Ősi idegenek Egyiptomban

Sir Mokh, a lovaggá ütött brit tudós, NASA kutató az ősi idegenek- földönkívüli lények nyomait kutatta és eközben feltalálta az időgépet. Találmányával visszautazott az ősi Egyiptomba és ott nyoma veszett, amikor találkozott az ufókkal, akik az ősi egyiptomi civilizációt létrehozták és elhagyta velük a bolygót mindörökre.

A CSAPAT -ami a NASA titkos felderítő egysége és a szervezet lezáratlan aktáinak feltárásával foglalkozik- csak annyit tud, hogy Sir Mokh előző este eltűnt az irodájából, így a feladat: megtudni, hogy mi történt a NASA kutatóval, utána menni a múltba, kideríteni az igazságot, majd visszajönni a jelenbe a FÉREGLYUKON át.

Elég ügyesek vagytok a csapatoddal, hogy megfejtsétek a rejtélyt? Gyertek és próbáljátok ki magatokat!

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 10 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC

Online foglalás


Egy születésnap mindig nagy ünnep, tedd Te is még emlékezetesebbé játszóházunk születésnapi termeivel és változatos programjaival. Hívd meg barátaidat, barátnőidet, hogy egy feledhetetlen játékkal ünnepeljétek meg a nagy napot!

REGIO Játszóházi születésnap ( 2 óra játszóház- és különterem használat)

Játszóházunkban két születésnapi terem áll rendelkezésetekre, melyeket on-line tudtok befoglalni az általatok kívánt időpontra. Teremhasználatra csak a születésnapi jegyet vásárlók jogosultak, maximum 2 órás időtartamra!

  • nagy születésnapi terem - maximum 25 fő
  • kis születésnapi terem – maximum 15 fő

Termeinkben igény szerint Bluetooth csatlakozóval ellátott zenetorony is rendelkezésetekre áll (térítésmentesen), amelyen a kedvenc zenéitek szólhatnak.

NERF születésnap boxxal (2 óra játék + 30 perc szülinapozás)

Ha egy igazán extra szülinapot szeretnél, a NERF partyban nem fogsz csalódni! A szülinapok időtartama alatt 1 -2 fő szülői felügyelet szükséges. A közel 2 órás játék után még további 30 perc áll rendelkezésetekre a boxban, hogy a köszöntés is meglegyen. A szabályok-, játékok ismertetésénél, torta-, ajándék átadásnál animátori segítséget biztosítunk!

JUSSKI 1 szobás születésnap boxxal (1 óra játék + 30 perc szülinapozás)

Nincs is izgalmasabb dolog, mint legjobb barátaiddal próbára tenni képességeiteket, főleg egy szülinapi party keretén belül! A szülinapok időtartama alatt 1 -2 fő szülői felügyelet szükséges. Az 1 órás játék alatt a gyermekeket ti szülők segítitek a rejtélyek megfejtésében. Az izgalmas játék után még további 30 perc áll rendelkezésetekre a boxban, hogy a jókívánságok és az ajándékok is gazdára találjanak. A szabályok-, játékok ismertetésénél, torta-, ajándék átadásnál animátori segítséget biztosítunk!

JUSSKI 2 szobás születésnap boxxal (2 óra játék + 30 perc szülinapozás)

A 2 órás szülinapi party keretén belül mindkét logikai szobánkat végigjátszva tornáztatjátok meg elméteket. A szülinapok időtartama alatt 1 -2 fő szülői felügyelet szükséges, ugyanis a szobákban ti szülők segítitek gyermekeiteket a rejtélyek megfejtésében. Az izgalmas játék után még további 30 perc áll rendelkezésetekre a boxban, hogy a jókívánságok és az ajándékok is gazdára találjanak. A szabályok-, játékok ismertetésénél, torta-, ajándék átadásnál animátori segítséget biztosítunk!

KOMBI születésnap boxxal (2 óra játék + 30 perc szülinapozás)

Egyik legkedveltebb szülinapi partynk, melynek keretén belül nemcsak logikai rejtélyek várnak a gyermekekre, hanem egy igazán mozgalmas NERF csapatjáték is. A szülinapok időtartama alatt 1 -2 fő szülői felügyelet szükséges. Az izgalmas játék után még további 30 perc áll rendelkezésetekre a boxban, hogy a jókívánságok és az ajándékok is gazdára találj. A szabályok-, játékok ismertetésénél, torta-, ajándék átadásnál animátori segítséget biztosítunk!


Születésnap

Online foglalás


Játszóházi árak

1 órás jegy 2 órás jegy napijegy kisérőjegy
Hétfő 1 695 Ft 2 995 Ft 3 995 Ft 300 Ft / kísérő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek 1 995 Ft 3 495 Ft 4 995 Ft 300 Ft / kísérő
Szombat
Vasárnap

Nerf árak*

HÉTKÖZNAP
hétfő-csütörtök
HÉTVÉGE****
péntek-vasárnap
Kisérőjegy
30 perces 1 150 Ft / fő 1 750 Ft / fő 500 Ft / fő
+30 perces kiegészítő jegy 690 Ft / fő 1 150 Ft / fő 500 Ft / fő
120 perces 2 490 Ft / fő 3 490 Ft / fő 500 Ft / fő
NERF30 csoportos jegy (max 5 fő) 5 190 Ft / játék 7 590 Ft / játék 500 Ft / fő
NERF120 csoportos jegy (max 5 fő) 7 590 Ft / játék 11 990 Ft / játék 500 Ft / fő
NERF120 kizárólagos jegy (max 12 fő) 24 900 Ft / játék 36 900 Ft / játék 500 Ft / fő
10 alkalmas páros 30 perces NERF bérlet 21 900 Ft / játék 21 900 Ft / játék 500 Ft / fő

JUSSKI! Élőszereplős Interaktív szabadulószobák árak**

HÉTKÖZNAP
hétfő-csütörtök
ár / csoport
HÉTVÉGE***
péntek-vasárnap
ár / csoport
Kisérőjegy
2-3 fő részére 9 900 Ft 11 900 Ft 500 Ft / fő
4-6 fő részére 11 900 Ft 14 900 Ft 500 Ft / fő

Születésnapi árak

Ár Kisérőjegy
REGIO Játszóház (kisterem minimum 8 fő, nagyterem minimum 12 fő) 2 995 Ft / fő 300 Ft / fő
NERF születésnap (min. 8 fő – max. 16 fő) 5 690 Ft / fő 500 Ft / fő
JUSSKI születésnap (min. 8 fő – max. 16 fő) 5 290 Ft / fő 500 Ft / fő
JUSSKI 2 szobás születésnap (min. 8 fő – max. 16 fő) 6 290 Ft / fő 500 Ft / fő
Kombi születésnap (min.6 fő – max. 16 fő) 6 290 Ft / fő 500 Ft / fő

Az árak egyszeri belépésre adnak jogosultságot. A feltüntetett árakból maximum egyféle kedvezmény érvényesíthető, többféle kedvezményt nem áll módunkban összevonni.

*NERF belépő árak tartalmazzák a szivacskilövőt, 10 db töltényt és a védőszemüveget.

** A szabadulószobák maximális befogadóképessége változó, az adott szoba leírásánál található.

*** Tájékoztatunk, hogy hétvégi Nerf egyéni pályafoglalás a születésnapi rendezvények függvényében lehetséges, így kérünk mindig egyeztess kollégánkkal a szabad időpontokat illetően.

**** Szülinapi rendezvényekhez tartozó minimum és maximum létszámokat az adott csomagnál tüntetjük fel. Ezek a létszámok kizárólag a résztvevő gyermekekre vonatkozik, a kísérők nem számítanak bele. Amennyiben a rendezvény létszáma nem éri el az adott csomag minimum mennyiségét, a szervező minden esetben a minimum mennyiségű fővel számol.

A szülinapok időtartama alatt 1 vagy 2 fő aktív szülői részvétel szükséges a játékidő alatt a játékteremben és a szünetekben az étel-ital fogyasztásnál! Az animátor ismerteti a játékot és a szabályokat, valamint segítséget nyújt a torta- és ajándék átadásnál.


Feltüntetett áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, és 2024. 02. 15-től visszavonásig érvényesek.

Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, OTP SZÉP kártyás fizetés.

Online foglalás


Cím: REGIO JÁTÉK, 8000 Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 13. (ZONE Park)
Telefon: 06 22 303 603
E-mail: fehervar@regiojatek.hu

REGIO JÁTÉK, 8000 Székesfehérvár

Nyitva tartás Hétfő 9:30 – 19:30
Kedd 9:30 – 19:30
Szerda 9:30 – 19:30
Csütörtök 9:30 – 19:30
Péntek 9:30 – 19:30
Szombat 9:30 – 19:30
Vasárnap 9:30 – 18:30
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.