Juharvölgy Krónikája társasjáték

Raktáron

17 995 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
35 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Csomagpont és csomagautomata
0 Ft-tól
1-2 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: Ingyenes
1-2 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: Ingyenes
1-2 munkanap
Életkor:
8 - 99 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
Társasjáték, kártya Logikai-oktató társasjáték
Cikkszám:
85168
Olvad a jég, éled a természet, a tavasz első napsugarai átsütnek a fák kusza ágain keresztül és szépen lassan az erdei állatok is előbújnak a kényelmes és otthonos odújukból. De, mint ahogy az élet úgy a természet is egy végtelen körforgás, ezért máris kezdhetik a felkészülést az erdei kis bolyhos élőlények a következő fagyos, hosszú télre.
Ebbe az idilli környezetbe csöppenhetünk bele a Juharvölgy Krónikája társasjátékban.
A játék során a tavaszt, a nyarat és az őszt azzal töltöd, hogy különböző javakat gyűjtögetsz az erdőből, és olyan tárgyakat szerzel be, amelyek még hívogatóbbá és kényelmesebbé varázsolják otthonodat, miközben a kinti világot hóréteg fedi el. Küldd ki minden körben a családtagokat különböző célhelyekre, hogy utánpótlást szerezzenek.
Az a kis erdei család nyeri a játékot, amelyik létrehozta a legkényelmesebb otthont.
A Juharvölgy Krónikája társasjáték elsősorban a kockadobás, kártyahúzás, gyűjtögetés és solitaire mechanizmusára épül.
2022 JEM társasjáték díjátadó legjobb grafika különdíj nyertese!
Játékosszám: 1-5 fő | játékidő: 45-60 perc | korosztály: 8+
A doboz tartalma:
1 játéktábla, 15 látogatókártya, 16 völgykártya, 72 kényelemkártya, 34 fejlesztéskártya, 5 otthontábla, 20 fa munkásfigura, 20 fa kunyhófigura, 10 családkocka, 4 falukocka, 1 folyótárcsa, 1 hegytetőlapka, 1 fő kukacjelölő, 2 talicskajelölő, 2 almanachjelölő, 20 karton érme, 20 történetjelölő, 21 tanulságjelölő, 20 fajelölő, 20 kőjelölő, 20 gyümölcsjelölő, 18 gombajelölő, 18 fonaljelölő, 18 gabonajelölő, 12 többszöröző lapka és 1 szabálykönyvEzek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.