Playmobil romantikus lovashintó 70449

Raktáron

11 995 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
27 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Packeta csomagpont: 890 Ft
1-3 munkanap

MPL csomagpont: 1 090 Ft
1-3 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: 1 290 Ft
1-3 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: 1 490 Ft
1-3 munkanap
Életkor:
4 - 10 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak
Kategóriák:
Playmobil Princess
Márkanév:
Playmobil
Cikkszám:
58994
A Playmobil Princess sorozat a hercegnők rendkívül elbűvölő világába kalauzolja el a lányokat. A mesés díszletek, a gondosan elkészített elemek, tele színes akcentusokkal fantasztikus történeteket alkothatnak, így fejlesztve a gyerekek fantáziáját. A Princess kollekcióban többek között zárak, kocsik, bútorok és figurák találhatók öltözékváltás lehetőségével.
A romantikus 70449-es hintó remekül kiegészíti a Princess sorozatot, és így lehetőséget ad új szálak létrehozására szórakozás közben . A herceg és a hercegnő lovas kocsin piknikre indulnak. A lovas kocsit virágok díszítik, rózsaszín, összecsukható tető védi az utazókat a széltől és az esőtől.
A készlet tartalma és jellemzői:
Figurák: 1 hercegnő, 1 herceg, 1 taxis
Állatok: 2 ló
Tartozékok: 1 kocsi összecsukható tetővel és virágdíszítéssel, 1 ostor, 2 lóheveder, 1 vonórúd, 1 henger íjjal, 1 kis korona, 1 nyakörv, 1 piknikkosár, 1 papírcsokor, 1 bőrönd, 2 alma, 1 üveg pezsgő kendővel, 2 pohárral, 1 zacskóval



Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.