Playmobil Volkswagen T1 kempingbusz 70176

Raktáron

20 995 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
17 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Packeta csomagpont: Ingyenes
1-3 munkanap

MPL csomagpont: Ingyenes
1-3 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: Ingyenes
1-3 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: Ingyenes
1-3 munkanap
Életkor:
5 - 99 éves korig
Ajánljuk:
fiúknak
Kategóriák:
Playmobil Playmobil
Márkanév:
Playmobil
Cikkszám:
58975
A Playmobil Volkswagen T1 kempingbusz teljesen felszerelt ülősarokkal, mini konyhával, napozóval és kiegészítőkkel. Számos ikonikus részletet tartalmaz: az előlap V formáját, piros és fehér színelválasztással és piros Volkswagen logóval, lekerekített tetőt, osztott szélvédőt és levehető tetőcsomagtartót. A tetőrész kinyitásakor az élethűen kialakított belső tér láthatóvá válik. Belső terében található két üléssel ellátott összecsukható asztal, hűtőszekrény és konyha rész mosogatóval. A tipikus 1960-as évek kockás mintájú padja kétágyas ággyá alakítható. Az oldalsó ajtók is nyithatók. Az egyik ajtó mögött van egy polc az élelmiszerek számára, a másik ajtóba pedig egy polc és tükör van beépítve.
A doboz tartalma: - nő figura, férfi figura, Volkswagen T1 kempingbusz, csomagtartó, bőrönd, utazótáska, térkép, fényképezőgép hevederrel, 2 db párna, üveg - 2 db csésze - 2 db fogkefe, hajkefe - 2 doboz étel - Egyéb kiegészítők
Kempingbusz mérete: 11 x 25 x 13 cm


Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.