Ejtőernyős figura 29450

Raktáron

1 295 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
27 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Packeta csomagpont: 890 Ft
1-2 munkanap

MPL csomagpont: 1 090 Ft
1-2 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: 1 290 Ft
1-2 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: 1 490 Ft
1-2 munkanap
Életkor:
3 - 6 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
Játékfigura Akció figurák
Forgalmazó:
REGIO JÁTÉK
Cikkszám:
31634
Több szín. Kérjük hogy a megjegyzésbe tüntesse fel, hogy melyik színt kéri.
Álmodtak-e már gyermekei arról, hogy repülőgép pilóták legyenek? Szerezzen be nekik otthonra egy ejtőernyős bábut - így teljes mértékben ők irányíthatják a repülést! Mi a helyzet a leszállással? Az aztán a kihívás! Az ejtőernyős játék tökéletes választás a kertbe, a rétre vagy a játszótérre. A játék feltűnésmentes módon ösztönzi a gyermekeket a mozgásra. Csak tekerje be a bábut az ejtőernyőbe, dobja fel a levegőbe, majd nézze, ahogy az ejtőernyő megtelik levegővel, és az ejtőernyős lassan leereszkedik a földre. A játék segítségével mindenféle kihívásokat és kalandokat is kitalálhat – Ki tudja az ejtőernyőst nagyobb magasságba dobni? Ki kapja el őt először?
Használati útmutató:
Hajtsa szét az ejtőernyőt, majd tekerje bele a bábut. Dobja fel a játékot, vagy ejtse le a magasból (pl. erkélyről, ablakból). Az ejtőernyős elkezd a föld felé ereszkedni.


Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.