Csillagászati távcső

9 995 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés

A termék jelenleg nem elérhető a webáruházunkban.

Értesítést kérek, ha elérhető
Az alábbi áruházakban
érhető el a termék
További hasonló termékek
Életkor:
6 - 10 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
Kreatív, fejlesztő Tudományos játék
Márkanév:
Eastcolight
Forgalmazó:
REGIO JÁTÉK
Cikkszám:
04424
A Csillagászati teleszkóp egy hosszú látcső, amit egy háromlábú állványra tudsz feltenni, hogy az égitesteket vizsgálhasd! A távcső fókusza állítható, 20, 30 és 40-es nagyítással tudod a csillagokat, műholdakat is megfigyelni. A kukucskáló lencséje cserélhető, többféle 30 mm-es lencsével tudsz vizsgálódni. a Csillagászati teleszkóp bárhol felállítható, tiszta időben messzire elláthatsz vele! Távcső hossza: 40 cm.
A játék használatát segíteti egy telefonos applikáció. A „Star Walk 2” nevű alkalmazást a vásárló letöltheti az App Store áruházból Apple eszközökre, illetve a Google Play áruházból Android készülékekre.A bámulatos okostelefon-szoftver segítségével könnyedén megtalálhatja és azonosíthatja az égi objektumokat.
Amint az okostelefon-adapter csatlakozik a teleszkóphoz
az okostelefon tájolása igazodik a teleszkóphoz.
Az okostelefon helyzetét és tájolását felhasználva egy csillag-térképalkalmazás megjeleníti a valós idejű szimulált égbolt nézetet a teleszkópon keresztül.Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.