Webes hozzáférés igénylése


Amennyiben már vásárolt a REGIO-ban...

Amennyiben Ön magánszemélyként már vásárolt a REGIO valamely áruházában, kérjük használja a webáruház regisztráció funkcióját.

Amennyiben Ön érvényes kereskedői szerződéssel rendelkező partnerünk, úgy meglévő REGIO-s partner kódjához kérhet ún. webes hozzáférést. Így webáruházunk törzsvásárlóként fogja felismerni és kínálatunkat személyre szabott árakon böngészheti, az Önnek áruházainkban járó kedvezményekkel vásárolhat a weben is. A hozzáférés gyors és hatékony aktiválásához kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat!

 

Amennyiben partnerünk szeretne lenni az értékesítésben...

Amennyiben szeretne viszonteladói kondíciókkal vásárolni, kérjük látogasson el a REGIO valamelyik nagykereskedelmi áruházába, ahol munkatársaink készséggel tájékoztatják ennek feltételeiről.

Amennyiben beszállítóként szeretné ha termékét vagy termékeit a REGIO forgalmazná, úgy ajánlatát elektronikus formában is elküldheti. Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, akik aktiválják az ehhez szükséges webes hozzáférést és röviden ismertetik az elektronikus ajánlattétel módjáról.  

 

Ügyfélszolgálatunk telefonszámai:

06/30 206 1000
06/1 206 0805

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.