A webáruház használata


Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálhasd és megvásárolhasd a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a keresést. Igyekszünk a lehető legtöbb adatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés, keresési lehetőségek

Az áruházban rendelés feladása nélkül is tájékozódhatsz, nézelődhetsz. Ebben az esetben adataid megadása sem szükséges. A bal oldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. A termék mellett található ’Bővebben’ ikonra kattintással eljuthatsz a hozzájuk tartozó részletes információs oldalra, ahol már beteheted a kosaradba is. Ez alatt mindig hasonló termékek jelennek meg. Amennyiben szeretnél más termékeket is megtekinteni, megvásárolni, böngészhetsz ugyanebben a formában, használhatod a jobb oldalon található ’Gyorskeresőt’ valamint a nyitóoldalon részletes termékkeresést is indithatsz. Itt lehetőséged van névrészlet, ár vagy csoport alapján keresni. Figyelmedbe ajánljuk szezonális termékkeresőnket is, ami a termékkereső alatt található meg.

Vásárlás

Kosarad tartalmát mindig a jobb oldalon tekintheted meg. Ha ennek tartalmát módositani szeretnéd, arra rákattintva megteheted. A Megjegyzés mezőben jelezheted, ha bármilyen konkrét kivánságod van a termékkel kapcsolatban (pl: hogy milyen szinű legyen). Ha összeállitottad a kívánt termékeket és meggyőződtél róla, hogy mindent bepakoltál amire szükséged van, akkor kattints a ’Tovább’ ikonra. Az itt található adatlap kitöltése, szállitás és fizetés módjának kiválasztása után kattints ismét a ’Tovább’ ikonra. Itt ellenőrizheted utoljára, hogy minden adatod megfelel-e. Ezután az általad megadott emailcimre elküldjük a vevőkódodat* és egy visszaigazolási linket, amire kattintva megerősitheted rendelésed. Ha ezt 72 órán belül nem igazolod vissza a rendelésedet töröljük.

* Következő vásárlásnál már elég beírni az email címet és a megadott vevőszámot és az adatlapot a vásárláshoz automatikusan kitölti a gép.

Küldj ajándékot

Nincs is jobb mint ajándékot adni! Miért is ne választanád ezt a lehetőséget, ha van valakid akit meg szeretnél lepni!? Egyszerűen a szállitási cimhez az Ő lakhelyét töltsd ki és válaszd a fizetés módjánál a banki előreutalást. Te kifizeted, Ő pedig kézhez kapja az ajándékot, a visszaigazolást követően akár 24 órán belül. (részletesen ld. Szállitási és garanciális feltételek)

Ügyfélszolgálat

Hívja telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben a (30) 206-1000 -es telefonszámon, és készséggel nyújtunk gyors, kényelmes, egyszerű ügyintézést, segítséget.

FONTOS:  

A kerékpár és roller szerelési költsége: 250,-Ft

 

Lásd még: