LEGO 71417 Super Mario Fliprus havas kaland kiegészítő szett

Raktáron

26 990 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
19 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Packeta csomagpont: Ingyenes
1-3 munkanap

MPL csomagpont: Ingyenes
1-3 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: Ingyenes
1-3 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: Ingyenes
1-3 munkanap
Életkor:
7 - 10 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
LEGO LEGO Super Mario
Mesehősök:
Super Mario
Márkanév:
LEGO
Cikkszám:
90479

A gyerekek izgalmas, jeges pályával bővíthetik LEGO® Super Mario™ világukat a Fliprus havas kaland kiegészítő szettel (71417), ami 4 Super Mario™ karaktert tartalmaz. A játékosok digitális érméket szerezhetnek, ha segítenek LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ figurájuknak (a csomag nem tartalmazza) legyőzni a Piros Koopa Troopát, Freezie-t és egy Fliprust, ha korcsolyáznak a „jégen”, felmelegednek a „tűz” mellett, és megajándékozzák a bébipingvint egy rejtett gyümölccsel. (Megjegyzés: a 71360, 71387 vagy 71403 kezdőpálya szükséges a játékhoz.)
A LEGO Super Mario kezdőpályákkal és kiegészítő szettekkel a rajongók kibővíthetik, átépíthetik, és testre szabhatják saját, egyedi pályáikat az órákig tartó, érmegyűjtő játékhoz.




Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.