INGYENES GYEREKPROGRAMOK Kecskeméten!

50 éves a Gazdálkodj okosan


Gyere, JÁTSSZ AZ ÓRIÁS Gazdálkodj okosan társasjátékkal! 

 INGYENES GYEREKPROGRAMOK VÁRNAK EGÉSZ NAP! PRÓBÁLD KI a legújabb játékainkat és nyerd meg a szuper nyeremények egyikét!

Találkozz a REGIO JÁTÉK zsiráffal és élvezd a kedvezményeket! Gyere és játszd végig a játékot úgy, ahogy még eddig sosem. Válj a játék részévé szó szerint! Az óriás játéktábla, hatalmas dobókocka és segítőkész játékvezetőink biztosítják az önfeledt, játékos perceket!

Helyszín és Időpont:

·        Kecskemét, a Malom központban található REGIO JÁTÉK üzlet (6000 Kecskemét, Korona utca 2) (2017. április 1. szombat, 10:00-18:00)

 

Próbáld ki újdonságainkat első kézből, a REGIO JÁTÉK játszósarkában!

Lufi és matricák a REGIO JÁTÉK óriás zsiráf plüssfigurája jóvoltából!

Készülj velünk a Húsvétra, és használd ki a nem mindennapi, akár 50-60%-os kedvezményeket április 1-jén Kecskeméten, a Malom központban található áruházunkban!

Szenzációs nyeremények! Tiéd lehet a REGIO Játék két legújabb terméke. A különleges hangokat adó hangszál, és a cuki, illatos Cake Pets muffin kutyusok egyike.

Gyere, várunk szeretettel:

A REGIO JÁTÉK csapata

 

Gazdálkodj Okosan Nap 2016 Aréna

 

 

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.