Magyar English


Játsszatok a szabadban a hűvösebb időben is!

Hűvösebb az idő? Sebaj, irány a friss levegőre játszani! A kint töltött idő nemcsak remek móka, de az egészségre is jó hatással van, azonban érdemes felkészülni rá, hogy a hidegben is  biztonságosan teljenek az órák. Olvasd el, milyen játékokat ajánlunk erre az időszakra!

Tartalmas őszi családi programok

Alighogy elkezdődött, lassan véget is ér az ősz, ezért használjuk ki az utolsó napokat, és töltsük emlékezetesen a novembert őszi családi programok segítségével! Dobó Ági megosztja kedvenc őszi elfoglaltságait, és mi is összeszedtük a legklasszabb ötleteinket!

Itt van újra: A legjobb őszi játékok bel- és szabadtéren

Elkezdődött az iskola, nincs több kánikula, lassan hullanak a levelek. A gyerekek viszont nem állnak le, így jó ha vannak izgi őszi játékok a tarsolyunkban.

Kerti parti gyerekeknek - Tippek és ötletek a szervezéshez

Felnőttként szeretjük azt gondolni, hogy szórakozásra, kerti partikra csak mi vágyunk, pedig a gyerekek is élvezik a közös mulatozást. A jóidő beköszöntével érdemes a gyerekzsúrokat, szülinapi és névnapi bulikat a kertben tartani. Bár a szervezés nagyrésze a felnőttek feladata, bátran vonjuk be a gyerekeket is a folyamatokba!

Irány a friss levegő! - Játék a szabadban

Akár vidám nyári napsütés, vagy őszi hűvösebb idők, fontos, hogy a gyerekekkel minél több időt töltsünk a szabadban! Hacsak nincs hőségriadó vagy vihar, igyekezzünk a friss levegőre csábítani őket, hiszen a kinti játék számos előnnyel jár! 

Gyerek jármű a nyári szünetre? Így válassz megfelelőt!

A legtöbb szülő törekszik arra, hogy gyermeke a nyári szünet ideje alatt is aktív maradjon, amikor épp szünet van az évközi edzések között is, hiszen nyáron is le kell vezetni a gyerekek energiáit. Saját kert ide vagy oda, rengeteg lehetőségünk van nyáron is mozgásban tartani a gyerekeket. Életkortól függően sok lehetőségünk van választani, de a gyerek járművekkel biztosan nem fogunk mellé. Mutatjuk is, hogy a mik a legnépszerűbb darabok és mikor melyiket érdemes választani! 

Sátorozás gyerekekkel - tippek és tanácsok a családi kalandhoz

A nyári vakáció a gyerekek számára a kalandról és az új élményekről szól, ehhez pedig a szülőknek is alkalmazkodni kell. A vakáció beköszöntével a kerti játékok mellett a kempingezést is sok gyerek szeretné kipróbálni, esetleg a sátrazás-rajongó szülők szeretnék gyerekeikkel is megismertetni az élményét. A sátrazás Magyarországon nagyon népszerű, de mielőtt nyakunkba vesszük a természetet, érdemes néhány dolognak utánanézni. 

Játék ötletek gyerekeknek a nyári szünetre - így legyen élmény a vakáció

Minden tanév leginkább várt pillanata az utolsó csengő, amikor a mindennapi rutint felváltja a végtelen játék és semmittevés. Bárhol is legyenek a gyerekek, otthon, táborban vagy a nagyszülőknél a játék nagyon fontos. Ha szeretnénk lekötni a gyerekeink energiáit, érdemes előre gondolkodnunk és felkészülnünk a nyári szünetre. Összeállításunkban bemutatunk néhány játékot korosztályok szerint, amikkel biztosan nem lövünk mellé.

Játékok nyaralásra, amikkel még jobban telik a vakáció

A nyaralásról sokaknak a családi pihenés, a jól megérdemelt 1-2 hetes utazások jutnak eszébe, pedig nyaralni ezerféleképpen lehet. A közös családi vakáció mellett nyaralhatunk otthon is, nagy semmittevések közepette, vagy a nagyszülőknél, unokatesóknál is és a táborokról se feledkezzünk meg! Ami biztos, hogy egy nyaralás játék nélkül nem telhet el! A nyári szünet alatt unatkozó gyerekek szórakoztatására éppen ezért érdemes felkészülni néhány nyaralós játékkal. 
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!