Magyar English


Mit fejlesztenek a vízi játékok gyerekeknek?

A nyár a pancsolásról szól, így különösen fontos, hogy a kiválasztott vízi játékok örömet és fejlődést biztosítsanak a gyerekeknek csobbanás közben. Olvasd el, hogyan érdemes választani!

Strandkellékek gyerekeknek: itt a lista, ezeket ne hagyd otthon!

Forró nyári napokon nem meglepő, hogy kicsik és nagyok is hűsítő strandolásra vágynak. A gyerekek visszaszámolják a napokat, hogy a vakáció beköszöntével az elmaradhatatlan strandkellékek kíséretében megrohamozhassák a medence hullámait.

Strand babával - Tippek és előkészületek

Itt a nyár és a kánikula, nem csoda, hogy mindenki hűsítő strandolásról álmodozik. De mi a helyzet a kisbabás családokkal, lehet-e babával strandon ejtőzni? A megnyugtató válasz az, hogy már viszonylag picikkel is bátran belevághatunk az első vízparti kalandba, mindössze tudatosan fel kell készülnünk a nagy napra, és beszereznünk néhány kelléket. Így az egész családnak élmény lehet az első strand babával!

Strandolás otthon a kertben, így lehet akár a nyaralás csúcsa!

A nyárról mindenkinek a strandolás jut eszébe, hiszen forró napokon mi lenne csábítóbb a hűs haboknál? A gyerekek is hetek óta a vakációs pancsolásról álmodoznak, és valljuk be, a szülőkre is ráférne egy kis csobbanás…

Így lesz teljes a pancsolás: strandjátékok gyerekeknek

A nyári szünet kitörésével elkezdődött a kültéri játékok ideje és a strandolás időszaka is: a hőséget és a gyerekek programigényét számos család a medence partján igyekszik átvészelni.

Nyári bakancslista gyerekeknek, hogy csudijó legyen a vakáció!

Véget ért az iskola, a családi nyaralás betervezve, de mégis mi legyen a maradék időben? Olyan ötleteket mutatunk, amelyekből könnyedén összeállíthatod a tökéletes nyári bakancslistát a gyerekeknek.

Biciklitúra gyerekekkel? Erre figyelj, mielőtt útra kelne a család!

Családi kerékpártúrát terveztek? Kellő odafigyeléssel és alaposan átgondolt szervezéssel garantáltan élmény lesz a kirándulás! Olvasd el a tippjeinket!

Osztálykirándulás ötletek szülőknek - Hogyan engedjük útnak a gyereket?

Az osztálykirándulás a gyerekek egyik kedvenc napja, hiszen az egész éves tanulás jutalma, gyümölcse a közös kimozdulás és időtöltés. Egy ottalvós osztálykirándulás igazán különleges alkalom arra, hogy iskolai kereteken kívül töltsenek időt a pajtásokkal. Új barátságok és életre szóló emlékek születhetnek ilyenkor. Sok szülőnek viszont igen stresszes egy osztálykirándulás, pláne, amikor először engedik el egyedül a gyereket teljesen a tanárokra bízva őt. Vajon tud már vigyázni magára az a gyerek? Vajon elég tanár lesz ott, hogy mindenkire megfelelő figyelem jusson? 

Mi kell egy családi kirándulás megtervezéséhez?

Amikor beköszöntenek a tavasz első melegebb napjai és a természet elkezd felébredni téli álmából, a jó idő és a csodálatos tavaszi rügyfakadás szinte mindenkit kicsalogat a szabadba. A hétvégi családi programokba elkezdjük beiktatni a túrázást és a családi kirándulást. Nem kell messzire menni ahhoz, hogy pár órára kikapcsolódjunk, kellemeset sétáljunk és a gyerekek is felfedezhessék az erdő érdekességeit. Hazánkban rengeteg csodálatos túraútvonal van, melyek egy része a fővárostól sem esik messze.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!