Magyar English


5 hasznos tanács, ha nehezen kezelhető a gyerek

Gyakran aggatják a hiperaktív, agresszív jelzőket a túl eleven gyerekekre. A nehezen kezelhető gyerek nevelése néhány tippel viszont gyerekjáték lehet! Olvasd el az 5 legfontosabb tanácsunkat!

Mi legyen a gyereknapi ajándék? Adunk pár ötletet!

Meglepnéd a gyermeked valamivel gyereknap alkalmából valami új családi játékkal, amivel játszhattok? Itt vannak a gyereknapi ajándékok!

Ezek a legjobb játékok húsvétra gyerekeknek

Szeretnéd felejthetetlen örömmel megajándékozni gyermekedet húsvétra? Itt vannak a legjobb játékok húsvétra gyerekeknek, amiket biztos mind imádni fogtok!

Így tanítsd meg kismotorozni gyermekedet

A műanyag motor rendkívül népszerű játék a kicsik körében, szinte minden gyerek imádja! De vajon miért lehet ilyen elterjedt és hasznos?

Játsszatok a szabadban a hűvösebb időben is!

Hűvösebb az idő? Sebaj, irány a friss levegőre játszani! A kint töltött idő nemcsak remek móka, de az egészségre is jó hatással van, azonban érdemes felkészülni rá, hogy a hidegben is  biztonságosan teljenek az órák. Olvasd el, milyen játékokat ajánlunk erre az időszakra!

Tartalmas őszi családi programok

Alighogy elkezdődött, lassan véget is ér az ősz, ezért használjuk ki az utolsó napokat, és töltsük emlékezetesen a novembert őszi családi programok segítségével! Dobó Ági megosztja kedvenc őszi elfoglaltságait, és mi is összeszedtük a legklasszabb ötleteinket!

Itt van újra: A legjobb őszi játékok bel- és szabadtéren

Elkezdődött az iskola, nincs több kánikula, lassan hullanak a levelek. A gyerekek viszont nem állnak le, így jó ha vannak izgi őszi játékok a tarsolyunkban.

Kerti parti gyerekeknek - Tippek és ötletek a szervezéshez

Felnőttként szeretjük azt gondolni, hogy szórakozásra, kerti partikra csak mi vágyunk, pedig a gyerekek is élvezik a közös mulatozást. A jóidő beköszöntével érdemes a gyerekzsúrokat, szülinapi és névnapi bulikat a kertben tartani. Bár a szervezés nagyrésze a felnőttek feladata, bátran vonjuk be a gyerekeket is a folyamatokba!

Irány a friss levegő! - Játék a szabadban

Időjárástól függetlenül fontos, hogy a gyerekekkel minél több időt töltsünk a szabadban! Hacsak nincs hőségriadó vagy vihar, igyekezzünk a friss levegőre csábítani őket, hiszen a kinti játék számos előnnyel jár! 
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!