Magyar English


Merj nemet mondani! - Kommunikációs játékok gyerekeknek

Miért fontos az asszertivitás? Hogyan tanítsd meg a gyereket nemet mondani? Nemet mondás készségének fejlesztése és kommunikációs játékok gyerekeknek a cikkben!

Diafilmek gyerekeknek: Így lesz felejthetetlen az otthoni mozizás!

A mesefilm diavetítő segítségével sokkal klasszabb! De miért olyan jók a diafilmek és hogyan lesz tökéletes az otthoni mozi élmény? A cikkből kiderül!

Gyerekek és állatok: Mi mindenre jó egy házi kedvenc!

Számos előnye van a gyerekek és állatok együttélésének. De mik ezek az előnyök és hogyan tanítsuk meg a kicsit az állatok tiszteletére? Cikkünkből kiderül!

Hogyan tanítsuk meg az illemtant gyerekeknek játékosan?

Illemszabályok gyerekeknek játékosan? Igen! Az illemtan gyerekeknek játékok által könnyen elsajátítható, ami az élet minden területén hasznos lesz számukra.

Egészséges táplálkozás tanítása gyerekeknek játékosan

Egészséges táplálkozás gyerekeknek lehet játék is! Ötletekkel, játékokkal tanulhatnak az egészséges étrendről, miközben élvezik az ízeket.

Kihagyhatatlan családi filmek gyerekeknek és felnőtteknek

Családi film gyerekeknek: a családi köteléket erősíti, szórakoztató és tanító. Ezek a közös pillanatok felejthetetlen emlékeket teremtenek mindenki számára.

Bocsánatkérés tanítása gyerekeknek

Fontos, hogy az őszinte bocsánatkérést már kiskorban megtanítsuk a gyermekünknek. Az alábbi tanácsokkal helyesen fogja kezelni a konfliktushelyzeteket.

A legfontosabb fejlődési mérföldkövek egy gyermek életében

Hamar felcseperednek a gyerkőcök és sokszor csak kapkodjuk a fejünket olyan gyorsan változnak. Összegyüjtöttük ezért a legfontosabb fejlődési mérföldköveket!

Ezeket a készségeket fejleszti a rajzolás gyerekeknek

Köztudott, hogy a kreativitás mellett számos készséget fejleszt a rajzolás. Választ adunk, hogy milyen képességek elsajátításában segít a rajzolás a gyerekeknek.
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!