Magyar English


A memóriajátékok fejlesztő hatásai gyerekeknél

A memóriajáték mindig is egy közkedvelt elfoglaltság volt a gyerekek körében, de vajon hogyan fejlesztik a memóriát és milyen hatással vannak a figyelmükre?

Irigység gyerekeknél - mit tegyek ha irigy a gyerek?

Sok gyereknél lépnek elő az irigység, testvérféltékenység jelei, de vajon mit lehet tenni olyankor, ha a saját gyerekünkön vesszük észre ezeket?

Az internet veszélyei és a gyermekek online védelme

A mai világban egyre kisebb kortól lógnak elektronikai kütyükön a kicsik, ezért fontos a gyermekek online védelme és jó, ha tudjuk mik az internet veszélyei.

Pénzről gyerekeknek - A pénzügyi tudatosság tanítása kicsiknek

Nem lehet elég korán elkezdeni a gyerekek felkészítését a felnőtt életre, melynek része a pénzügyi tudatosság tanítása a kicsiknek. Tippek és ötletek szülőknek.

Külalak és kézírás gyakorlás kisiskolásoknak hatékonyan

Az írás a legfontosabb készség, amit a suliban tanulnak a gyerekek és hiába a digitális világ, a külalak és kézírás gyakorlás sem maradhat ki.

A legjobb koncentrációfejlesztő játékok gyerekeknek

Sajnos egyre több kicsi küzd figyelemzavarral, amelyen az izgalmas koncentrációfejlesztő játékok sokat segítenek. Fejlesszétek a kicsik készségeit játékosan!

Elalvást segítő praktikák kicsiknek, ha nem jön álom a szemére...

A gyerekek is szenvednek tőle, a szülőnek is rossz, ha nem szenderülnek el a kicsik lámpaoltáskor. Ezek az elalvást segítő praktikák biztosan segíteni fognak!

Miért fontosak a szerepjátékok ovisoknak? Tippek és ötletek

A 3-7 éves korban rengeteget tanulnak a világról a gyerekek,  amiben a szerepjátékok ovisoknak nagyon fontos szerepet játszanak, íme néhány tipp hozzájuk.

Mit tehetünk szülőként az iskolai bántalmazás ellen?

Sajnos a gyerekek sokszor zrikálják egymást és legyen gyerekünk bármelyik fél, szülőként fontos, hogy mindent megtegyünk az iskolai bántalmazás ellen.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!