Magyar English


A legfontosabb fejlődési mérföldkövek egy gyermek életében

Hamar felcseperednek a gyerkőcök és sokszor csak kapkodjuk a fejünket olyan gyorsan változnak. Összegyüjtöttük ezért a legfontosabb fejlődési mérföldköveket!

Ezeket a készségeket fejleszti a rajzolás gyerekeknek

Köztudott, hogy a kreativitás mellett számos készséget fejleszt a rajzolás. Választ adunk, hogy milyen képességek elsajátításában segít a rajzolás a gyerekeknek.

Extrovertált és introvertált gyerekek: hogyan támogasd őket?

A személyiségfejlődésben nagyon meghatározó a gyerekkor. Már ilyenkor kirajzolódik, hogy extrovertált vagy introvertált-e a gyerek. Mire figyelj szülőként?

Mesekönyv gyerekeknek: ezért jobb egy mesekönyv egy mesefilmnél

Manapság egyre több mesefilm közül választhatunk, de ettől még ne feledkezzünk meg a mesekönyvekről sem! Tudd meg, hogy miért fontos a mesekönyv gyerekeknek!

Türelmetlen gyerek: így tanítsd őt türelemre!

A türelem az egyik legfontosabb tulajdonság mindenki számára. Pár tippel segítünk, hogy hogyan fejlesztheted a türelmetlen gyereket játékos módszerekkel!

Negatív érzelmek feldolgozása és kezelése gyerekeknél játékosan

A negatív érzelmek feldolgozása pont ugyanolyan fontos a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Itt van, hogy hogyan segíthetsz a gyerekednek játékos módon!

Föld napja programok 2023-ban: tippek és ötletek

A Föld napja programok nemcsak szórakoztatók, de edukatívak is, és felhívják a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Ezeket ajánljuk nektek április 22-re.

Szorongó gyermek - mit tehetünk?

A szorongás egy természetes dolog a legtöbb esetben, de vajon mik a tünetei, milyen fajtái vannak és mit csináljunk ha észrevesszük őket a gyermekünkön?

A kudarc feldolgozása - ha a gyermek nem tud veszíteni

A kudarc feldolgozása nem mindenkinek megy elsőre, ezért leírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy megtanítsd a gyerekedet veszíteni - játékos módon!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!