Magyar English


Karácsonyi elcsendesedés gyerekeknek, mesékkel

Miről szól az advent? Ünnepi készülődésről, elcsendesedésről – de hogyan mutassuk be a gyerekeknek? Karácsonyi mesék, mikulás versek és más ötletek a cikkben!

Meghitt karácsony gyerekekkel – Tippek az ünnepi készülődéshez

A karácsonyi készülődés sok izgalommal jár. De hogyan teremthető meg a meghitt karácsony gyerekekkel? A cikkben tippeket hoztunk a közös ünnepi készülődéshez.

Így készülj fel a karácsonyi szünetre!

Közeleg az idén közel háromhetes karácsonyi szünet, ami sok szülőt kihívás elé állíthat. Olvasd el tippjeinket, hogy tartalmasan, és mindenki számára szórakoztatóan teljen a téli vakáció!

Ajándék ötletek karácsonyra, amiknek az egész család örülni fog

Szeretteinknek ajándékot választani nem mindig egyszerű, de egy kreatív karácsonyi ajándék ötlettel könnyedén okozhatunk örömet! Dobó Ági megosztja veled tippjeit, és mi is csokorba szedtük, hogy mivel érdemes meglepni a családot, barátokat a közelgő ünnepek alkalmából.

Szívből, kézzel: karácsonyi ajándék ötletek gyerekekkel

A kézzel készített ajándék igazi öröm, főleg, ha gyermekeddel közösen alkottok valami szépet. Készíts DIY karácsonyi meglepetést csemetéddel, amivel könnyedén ráhangolódtok az ünnepre, miközben jól szórakoztok, ráadásul az ajándékvásárlás egy részét is kiváltjátok, de a közös karácsonyi program fontosságáról is olvashatsz néhány sort Bojti Andrea gyermekpszichológus tollából.

Családi program ötletek a téli szünetre

A téli szünet az év végi kikapcsolódásról, feltöltődésről, a karácsonyról és játékról szól: elhoztuk neked a legjobb családi programokat! Olvass tovább, és legyen az idei szünidő felejthetetlen, mozgalmas és szórakozással teli.

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A kisgyerekek kedvenc időszaka közeleg, hiszen nemcsak a Télapó, de a karácsony is már csak pár nap távolságra van. Az ünnepi hónapban érdemes a szokásosnál is több időt fordítani a családra, és meghitten, közösen készülni a Mikulás, majd a Jézuska érkezésére. Fontos azonban az is, hogy a megfelelő készletek kerüljenek a puttonyba és a fa alá, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak a szórakozásért, de a fejlődésért is felelős. Összeszedtük azokat a slágertermékeket, amikkel egyszerűen nem tudsz mellélőni! Olvass tovább!

Együtt a család: karácsonyi díszek készítése gyerekekkel

A karácsonyi időszak a családról és az együtt töltött időről szól, amit néhány fantasztikus közös programmal még meghittebbé tudtok varázsolni. A kézzel készített karácsonyi díszek például egyediek, cukik, és a közös alkotás a családi köteléket is erősíti. Hoztunk nektek néhány karácsonyi dekorációötletet, amivel nemcsak közelebb kerültök egymáshoz, de lakásotok is pompázni fog!

Karácsonyi kisokos kisgyermekes családoknak

Ebben a varázslatos, mesebeli időszakban a kellemes időtöltés mellett számos teendő is akad, amire érdemes felkészülni, ha gyermekkel vágsz bele a karácsony előtti hetekbe. Ünnepi kisokosunkból kiderül, hogyan tudod bevonni csemetédet a különböző feladatokba, illetve mire érdemes ilyenkor figyelni. Olvass tovább!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!