Pictionary air 2023

Raktáron

12 995 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
41 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Packeta csomagpont: 890 Ft
1-2 munkanap

MPL csomagpont: 1 090 Ft
1-2 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: 1 290 Ft
1-2 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: 1 490 Ft
1-2 munkanap
Életkor:
8 - 99 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
Társasjáték, kártya Szórakoztató,parti társasjáték
Márkanév:
Mattel
Cikkszám:
03633

Pictionary air 2023

 


Az eredeti, díjnyertes rajzolós játék egy high-tech lökést kap a Pictionary air 2-vel. Ezúttal még vagányabb feladványokat, izgalmas kihívásokat és számtalan mókát ígér már 8 éves kortól.
Rajzold meg a feladványokat a levegőben, és lásd őket egy eszközön vagy vetítsd ki a TV-re. A játék lényege, akárcsak a korávvi Pictionary Air esetében, itt is az, hogy a levegőben rajzolva csapattársaink feladványokat oldjanak meg. Ám az eszköz immáron több funkcióra képes. A Pictionary Air 2-vel a játékosok hozzáadhatnak pontokat a játékhoz és törölhetik is a képernyőt a toll segítségével. Továbbá letölthetőek digitális segítségcsomagok minden korosztály számára. A játékhoz két eszközre van szükség, melyek közül az egyikkel a feladványokat kell megfejteni , míg a másikkal a nyomokat keresni. (Az eszközöket nem tartalmazza a csomag.)
A játék akár egy TV készülékre is streamelhető. Kompatibilis iOS vagy Android rendszerekkel, melyek ingyenesen letölthetőek.

 


3 darab AAA elemmel működik, melyet tartalmaz a csomag.




Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.