SZUPER SZERDA AKCIÓK? AKÁR -80%! Katt ide!

Adatvédelem


Személyes adatait a mindenkori hatályos jogi szabályozásnak megfelelően kezeljük. A www.regiojatek.hu oldalra érvényes részletes adatvédelmi szabályzatot innen töltheti le.


Az adatkezelő adatai

Név: REGIO Játékkereskedelmi Kft.

Cím: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 23-25.

Postacím és üzlet: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 23-25.

Bankszámlaszám: 11100104-10431674-01000003

Képviselő: Gyaraki Dávid webáruházvezető

Adószám: HU-10431674-2-43

Statisztikai szám: 10431674-4649-113-01

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-070999, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-77249/2014.

Tárhely szolgáltató: szervernet.hu

A REGIO JÁTÉK kizárólag akkor és olyan adatot kezel, amely kezelésére jogszabályi felhatalmazásunk vagy az érintett személytől hozzájárulásunk van.

 

Adatkezelés módja

A honlap látogatóinak adatai

A honlapok látogatása során technikai okból, valamint a felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából rögzíthetjük a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját és a megtekintett oldal címét. Az adatokat a szerver legfeljebb egy hónapig tárolja.

A testreszabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot (ún. cookie-t) helyezhetünk el. A honlap használatával a felhasználó ennek lehetőségét elfogadja.

A felhasználó a nem kívánt cookie-t letörölheti saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy tiltsa a cookie-k alkalmazását. A cookie-k alkalmazásának tiltásával vagy törlésével a honlapok használata kényelmetlenebbé válhat.

 

Hírlevél adatbázis

A REGIO JÁTÉK hírlevél adatbázisában a felhasználóink által megadott felhasználói nevet, felhasználói jelszó hash kódott, vezeték- és keresztnevet, e-mail címet, valamint a regisztráció időpontját és a regisztrációkori IP címet kezeljük. Ezek az adatok elengedhetetlenül szükségesek az azonosításhoz, a kapcsolatfelvételhez és a számlázáshoz.

A felhasználók azonosíthatósága, a hírlevél és egyéb direkt marketing célú megkeresés, valamint a szolgáltatások személyre szabása érdekében további adatok megadására is van lehetőség. Például: hol hallott először a termékről, milyen területen dolgozik, internet kapcsolatának fajtája, operációs rendszere, böngészőjének típusa, rendszeresen látogatott oldalai, rendszeresen felkeresett e-kereskedelmi oldalai és érdeklődési köre.

Az adatbázis a fentieken kívül tartalmazza, hogy a felhasználó feliratkozott-e a REGIO JÁTÉK hírlevelére, és ha igen, milyen tartalmú hírlevelet kért, valamint hogy hozzájárult-e ahhoz, hogy az adatkezelő direkt marketing céllal megkeresse (például telefonon, SMS-ben, valamint e-mail, vagy postai küldemény útján).

 A megadott adatok többségének módosítását a honlapokon el lehet végezni, illetve postai úton is lehet kezdeményezni.

 

Kapcsolatfelvétel 

A REGIO JÁTÉK ügyfélszolgálatával név és e-mail cím megadásával a honlapon található űrlapon vagy e-mailen keresztül veheti fel a kapcsolatot.

Az üzeneteket kizárólag rendeltetésszerűen használjuk fel. Amennyiben üzleti kapcsolat nem jön létre, az adatokat legfeljebb 30 napig tároljuk. Üzleti kapcsolat létrejötte esetén a számviteli- és adószabályoknak megfelelően kezeljük és tároljuk az adatokat.

 

Megrendelőlap kitöltése

A számlázási adatokkal kapcsolatos adatkezelés a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig kötelező.

 

Direkt marketing célú megkeresések és egyéb értesítések

Azokat a felhasználókat, akik a REGIO JÁTÉK direkt marketing célú megkereséseinek fogadásához kifejezetten hozzájárultak, direkt marketing célú megkeresések útján tájékoztathatjuk híreinkről (különösen heti és egyéb rendszerességgel küldött tematikus hírlevelek, sms üzenetek, telemarketing hívások, DM küldemények, stb.).

A REGIO JÁTÉK a felhasználó által a regisztráció során, illetve a személyes menüben/felhasználói fiókban megadott elérhetőségeken keresheti meg a felhasználót.

A tematikus hírlevél szolgáltatásról felhasználó a hírlevélben található linken keresztül bármikor leiratkozhat, illetve megtilthatja az egyes típusú direkt marketing célú megkeresések fogadását a felhasználói fiókjának átállításával vagy a REGIO JÁTÉK által közzétett e-mail, kapcsolat felvételi pontokon vagy keresztül.

A felhasználó személyes menüjének / felhasználói fiókjának törlése esetén a direkt marketing célú megkeresések beállításai is törlésre kerülnek.

 

Az adattárolás módja

Az adatkezelő honlapjait kiszolgáló szerverek a szervernet.hu-nál találhatók.

Az adatkezelő az adatkezelés során megőrzi

  • a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
  • a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
  • a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

 

 

Adattovábbítás

A REGIO JÁTÉK törvényi lehetőségénél fogva az alábbi alvállalkozói/megbízottjai részére továbbítja a felhasználók személyes adatait:

 

Adatfeldolgozó neve: GLS Hungary Kft.

Címe: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

Továbbított adatok köre: név, cím, telefonszám, e-mail cím, küldemény adatok

Adattovábbítás célja: futárszolgálat, küldemények kézbesítése

A felhasználói adatbázis technikai kezelését és tárolását a Greymatter Kft. végzi.

 

Jogorvoslati jogok

A felhasználó a REGIO JÁTÉK ügyfélszolgálatán keresztül bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését. A REGIO JÁTÉK a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 30 munkanapon belül írásban, közérthető formában visszajelzést ad a felhasználó kérelmére.

A REGIO a személyes adatokat az érintett kérésére, illetve minden olyan esetben törli, ha az adatkezelés célja megszűnt, az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azok kezelése jogellenes volna, illetve amennyiben azt a bíróság vagy az adatvédelmi hatóság elrendelte.

Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha

  • a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;
  • a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
  • a tiltakozás jogának gyakorlását törvény teszi lehetővé.

 

A REGIO JÁTÉK – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 munkanap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

 

Az adatvédelmi tájékoztató letölthető PDF formátumban IDE KATTINTVA!

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.
Fizetési szolgáltatónk a CIB Bank Maestro Mastercard Visa
Új Magyarország Új Széchenyi terv Magyarország megújul