Baba, Jasmine, 25 cm puha testű, 2 féle

4 995 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom
Értesítést kérek, ha elérhető

HAMAROSAN ÚJRA KAPHATÓ

A termék éppen beszerzés alatt van, hamarosan újra elérhető lesz.

Válassz hasonló terméket
az alábbiak közül!

Életkor:
1 - 6 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak
Kategóriák:
Baba, babakocsi Csecsemő baba
Márkanév:
Dolls World
Forgalmazó:
REGIO JÁTÉK
Cikkszám:
49454
Kérjük, a megjegyzésben tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Szeretnél egy saját csecsemő babát, akit karjaidban ringathatsz, gondoskodhatsz róla és betakargathatod? Ez a szép, kedves arcú, gyönyörűen kidolgozott kisbaba azonnal elrabolja a szívedet! Kedvedre szeretgethetd és akár az ágyba is veled tarthat esténként, hiszen teste puha, így a játék csecsemőd kényelmesen hozzád tud bújni. Ne feledd, hogy egy ilyen pici babának még sok alvásra van szüksége, takargasd be és altasd el. Akár egy kedves kis altató dalt is énekelhetsz neki.
A gyerekek imádják utánozni a felnőtteket, és szívesen játsszák el anyukájuk szerepét is, ha van rá mód. A szerepjátékok nagyon hasznosak a kicsiknek, hiszen segítségükkel szabadon fejezhetik ki gondolataikat, átélhetik az általuk megformált figura érzéseit. A kitalált történetek eljátszása és elmesélése pedig játékosan fejleszti önkifejezésüket, szókincsüket és beszédüket.


Ezek is érdekelhetnek téged

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.