Foglalkoztató füzet, képnyomozó

995 Ft / db

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom

ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY

A termék éppen beszerzés alatt van, hamarosan újra elérhető lesz.

Válassz hasonló terméket
az alábbiak közül!

Használd a fenti keresőt, biztosan találsz megfelelő játékot.
Jelenleg nem elérhető
Életkor:
3 - 8 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
Könyv, kifestő Könyv
Cikkszám:
36303
Elég jó megfigyelő vagy? Ez a kifejezetten ovisoknak készülsz foglalkoztató füzet észrevétlenül fejleszti a figyelmet és a koncentrációt, az ok-okozati összefüggések feltárására, valamint az összehasonlításra való készséget, az alakfelismerést, és azt hogy a megfigyelteket szavakban és rajzolásban, színezésben, vonalvezetésben is ki tudják fejezni a gyerekek. A vezérfonalat a vizuális figyelem- és a finommotorika fejlesztése adja.
A Magnusz Könyvkiadó elkötelezett az óvodás és kisiskolás gyermekek fejlesztése iránt. A Kiadó célja, hogy támogassa a gyerekeket, hogy játékosan sajátíthassák el a korosztályuknak megfelelő tudást, úgy hogy abban örömüket is lelik.
Meg tudod nevezni a képen látható zöldségeket és gyümölcsöket? És megtalálod a gyümölcs formákat a fekete-fehér vonalakkal átszőtt rajzon is?
Ki tudod színezni a helikoptert miközben a kontúrja mellett egy másik vonalas mintázat is ott van a lapon? Ehhez hasonló izgalmas feladatokra számíthattok. Kezdődhet a képnyomozás?

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.