Magyar English


A legjobb húsvéti játékok

- Blog

Használd ki a plusz időt, amit a húsvétra való készülődéssel tölthetsz, és hangolódj rá a nyuszis ünnepre néhány igazán klassz játékkal! Összeszedtük a legjobb ajánlatainkat, amikkel biztosan örömöt szerzel a család kisebb tagjainak! 

 

Lotti Karotti társasjáték

Ha egy igazán vidám társasjátékkal szeretnéd feldobni az ünnepre való készülődést, nincs is jobb választás, mint a Ravensburger Lotti Karottija, amiben az ízletes répáért kell versenyezni a nyuszikkal! Az ügyességet megdolgoztató készletben mindig résen kell lenni, hiszen a leggyorsabb tapsifüles állhat majd a dobogó tetejére. 

 

Chocolate Fix ínycsiklandó logikai játék

Társasjáték az édesszájú csemetéknek! A Chocolate Fix egy ötletes logikai játék, ami megköveteli a gondolkodást, hiszen a kártyákra felírt szabályok alapján kell a finomságokat a táblára helyezni. Ráadásul ezt tudja gyermeked egyedül is játszani, így például a tojásokat is el tudod majd rejteni, amíg őt lefoglalja a feladvány.

 

Create It színváltós körömlakk

Nem kérdés, hogy a nyuszit csodálatos és különleges körmökkel igazán jó várni! Ha kislányod szereti csinosítgatni magát, akkor egy Create It színváltós körömlakk egyértelműen a kedvenc kencéi közé fog tartozni! Színes körmökre fel!

 

Ugri nyuszi

A húsvét egy nyuszival teljes igazán! Ha egy élethű, interaktív kis tapsifülest keresel az ünnepre, Ugri nyuszi a tökéletes választás! Körbeugrálja majd kis gazdáját, és közben hatalmas fülécskeit is mozgatja.

 

Tojásfutam társasjáték

Vicces ügyességi játék, amivel egyértelműen tarolhatsz a 3-6 éves korosztályban! A feladat egyszerű, meg kell menteni a tojásokat egy mágnes segítségével a serpenyőből, majd vissza kell juttatni őket a fészekbe. Na, vajon ki lesz a legügyesebb, és ki tudja a legtöbb tojást tyúkanyóként őrizni?

 

Hatchimals kulcstartó tojásban hanggal

A díszletről se feledkezz meg! A kézműves, otthon is elkészíthető dekoráció mellett kapjon helyet idén ez a népszerű tojás kulcstartó is, ami egy imádni való madárkát rejt. Ha pedig megnyomod a pocakját a kis szárnyasnak, akkor hangot fog kiadni magából. Ugye, milyen jópofa?

 

Egymásba rakható tojások bébijáték

Ha kisebb gyerkőccel ünnepled a húsvétot, akkor lepd meg egy, az ünnephez passzoló bébijátékkal! Az egymásba rakható tojások bébijáték megdolgoztatja a kicsi ügyességét, és felfedezésre hívja őt! Mindemellett pedig fejleszti a megfigyelést és az alapvető mozgáskoordinációt is ez a szórakoztató készlet.

 

Nyuszi kiságyra tehető zenélő bébijáték

Azoknak az apróságoknak ajánljuk ezt a lógó bébijátékot, akik sok időt töltenek kiságyukban! A hasát megnyomva zenél majd gyermekednek a kedves ábrázatú, puha nyuszi, és a pocakján található gomb is villogva szórakoztatja majd őt. A kiságy mellett számos helyre felakaszthatod ezt az édes, pihe-puha tapsifülest, mely jó hatással van gyermeked kézügyességére és megfigyelő képességére is.

 

Bburago magyar rendőrmotor

Gyermeked nemcsak a járművekért rajong, de a rendőrökért is? A Bburago élethű modellje elhoz neki egy magyar rendőrmotort, ami valóságos másolata az igazinak, így saját szobájában száguldozhat vele a rosszfiúk után!

 

Távirányítós Rock Crawler Action

Ha idén húsvétkor valami igazán menő játékkal szeretnéd megörvendeztetni gyermekedet, akkor ajánljuk neked a Rock Crawler Action terepjárót, aminek csúcs a külseje, és ráadásul minden irányba tud haladni a távirányító segítségével. Le sem fogja tenni csemetéd, ezt garantáljuk!

 

És most következzen néhány olyan játék az ünnepre, amivel megmozgathatod kicsit gyermekedet az udvaron! Egy Turbó buborékfújóval például apró és hatalmas buborékokat is tudtok fújni, egy Vitorlázó repülő pedig hosszan siklik majd a levegőben, ráadásul dobálhatjátok is egymásnak. Az örök klasszikus ugrálókötél és egy mókás kinézetű gumilabda sem maradhat le a listánkról, mindkettő  alaposan megmozgatja a kis lurkót, és kicsalogatja kicsit a friss levegőre.

 

Képek forrása: regiojatek.hu


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!