Magyar English


TOP 10 játék nyaralásra

- Blog

Már előtted van, ahogy a vízparton heverészel, miközben gyerkőcöd édes állatkákat és várakat épít homokból? A családi nyaralás a pihenésről, finom ételekről, nyugodt percekről és a család közös pillanatairól szól, azonban ahhoz, hogy végig önfeledt móka legyen a vakáció, alaposan át kell gondolni, hogy mi mindenre lesz szükség a kezdetétől a végéig. Segítségképpen összeszedtünk néhány játékot, melyek garantáltan jól fognak jönni a pihenés valamely pontján. Lássuk, melyek ezek!

 

Matracok a hűsöléshez

  1.   Unikornis lovagló matrac

A nyár legmenőbb strandkelléke az unikornis matrac! A szivárvány sörénnyel és farokkal ellátott lovacskán nemcsak gyerkőcöd szeretne majd egész nap pihenni, de te is! Miközben ezen a mesebeli lényen ringatnak a hullámok, garantáltan megfeledkezel az otthon hagyott teendőkről, és élvezni fogod a nyaralás minden pillanatát.



  1.   Görögdinnye matrac

A görögdinnye formájú matrac különlegessége, hogy igazi trópusi hangulatot kelt, miközben akár ketten is pihenhettek a fedélzetén. Meséljetek gyermekeddel egymásnak hűsülés közben izgalmas történeteket, vagy akár élvezhetitek is csöndben, ahogy a nap sugarai simogatnak titeket.



  1.   Hattyú hullámlovagló matrac

A szép madárka megtart, míg te élvezed a hullámokat. A fogantyúval is felszerelt hattyú kényelmes tengeri “utazást” biztosít majd használójának, de a parton is kényelmes pihenőhelyet nyújt.

 

Játékok a szórakozáshoz

  1.   Betűkocka társasjáték

Na, kinek fog leggyorsabban vágni az agya? A Betűkocka társasjáték tökéletes útitárs a hosszú és megterhelő utazáshoz, mely nemcsak szórakoztat, de a gondolkodást is fejleszti. A játékosok feladata az, hogy egymás után találjanak ki egy szót a megadott kezdőbetűvel. Erre 10 másodperc áll rendelkezésre, és az nyer, aki a legtöbbet tudja mondani. Ezzel a játékkal biztosan nem fogtok unatkozni az autóban, repülőn!



  1.   Cincogó egérfogó társasjáték

Gyermeked imádja az állatos játékokat? Ebben a memóriajátékban az a feladat, hogy minél több sajtot gyűjts össze, és elmenekülj a macska elől. A kártyákat az egerek orrával kell felszedni. Szuper kikapcsolódást nyújt a hosszú, napsütéses órák közben az árnyékban töltött időre.



  1.   Halacskázó társasjáték

Egy újabb memóriajáték, csak itt halacskákat kell kifogni. A szálláson remek levezetés lehet az esti alvásidő előtt, hiszen rendesen megdolgoztatja az agyakat, így mindenki kellemesen fáradt lesz, mire eljön a lefekvés ideje.



  1.   Gazdálkodj okosan társasjáték

Ki tudna ellent mondani a közkedvelt társasjátéknak egy nyaralás során? A Gazdálkodj okosan hosszú időre leköti a játékosokat, és izgalmassá teszi a pénzügyi nevelést is. Cél, hogy mielőbb szerezz egy lakást, majd rendezd is be. Nagyobb társaságok, családi esték kötelező kelléke!

 

 Plüssállatok az útra és a nyugodt éjszakákra

  1.   Bim és Bam ugráló plüssfigura

A cuki hörcsög vagy mókus plüssfigura egy izgő-mozgó társ, mely biztosan feldobja gyerkőcödet akkor, mikor szükség van rá! Rezeg és közben még beszél is a kis lurkóhoz, és imádja, ha simogatják. Bim és Bam a nyűgösebb éjszakák vagy húzósabb autóutak tökéletes társai.



  1.   Süti állatkák

A finom illatú játékok selymes plüssből készültek, ráadásul illatuk is mesebeli. A 12 különböző fajta cukiság remek társ lesz az autóban töltött pihihez, hiszen egy ilyen állatka a lehető legjobb alvótárs. Emellett az éttermekben, szálláson is épp olyan jó barátja lesz gyerkőcödnek, mint a hosszú úton.



  1.   Betsy nyuszi

Édes Betsy nyuszink olyan, akár egy igazi tapsifüles. Mozognak a fülei és ugrálni is tud. Nehezen marad gyerkőcöd az árnyékban a legmelegebb órákban? Ezzel a játékkal könnyedén ráveszed majd, és meglátod, le sem szeretné tenni a plüssnyuszit.

 

Képek forrása: regiojatek.hu


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!