Magyar English


Izgalmas őszi játéktippek otthonra!

- Blog

Egyre hűvösebbek a nappalok, ami miatt tanácsos a gyerekeknek főként az otthon biztonságos melegében tölteni az időt. Persze melegen felöltözve – amennyiben az időjárás engedi – kifejezetten hasznos, ha naponta pár órát a szabad levegőn töltenek, de a szeles, hideg időben jobb, ha benti elfoglaltságot választunk

Hogyan érhetjük el, hogy a gyerkőcök kedvét ne szegje semmi annak ellenére, hogy nem mehetnek ki? A válasz: izgalmas játékokkal!

 

A vénasszonyok nyara után gyorsan lehűlt az idő, így egyre többször kell valamilyen benti programot találniuk a gyerekeknek, hiába vágynak a szabadba. Az őszi szünetben például, amikor iskolába se kell menni, könnyen unatkozás vagy egésznapos tévézés lehet a vége az otthonlétnek. Szerencsére van megoldás arra, hogy a móka és az egészség is megmaradjon, csak a megfelelő játékokra lesz szükséged a gyermeked széles mosolyához.

Puzzle

A Ravensburger minőségi kirakósai minden korosztály számára izgalmas kikapcsolóst nyújtanak. Tetszés szerint választhatsz különbönehézségek és minták közül, sőt a hagyományos kialakítás mellett 3D puzzle-k is léteznek, amelyek egészen újfajta kihívás elé állítják a játékost. Külön praktikus, hogy akár egyedül, akár társasággal együtt is ki lehet rakni őket, így egy kellemes bekuckózós este családi programja is kerekedhet belőle.

Társasjátékok

Vidám perceket szerezhetsz gyermekednek egy fejlettségi szintjének megfelelő társassal. Rengeteg különböző stílusú terméket találhatsz, a logikaitól kezdve az ügyességi társasjátékokig. Például már a közönségkedvenc Gazdálkodj okosan! társashoz is elég érettek a kicsik, míg a felnőttek a nosztalgia kedvéért játszanak szívesen vele, ami igazi családi társassá teszi.

Diavetítés

Van az úgy, hogy egy esős napon legszívesebben ki sem kászálódnánk az ágyból vagy a nappaliban a kanapén gubóznánk be a takaró ölelésében. Nem kell kétszer mondanod a lurkódnak, hogy huppanjon be melléd diafilmezni egyet. A kedves történetek mesélésének ez egy igazán különleges módja, ami örök emlék lesz. Csak egy diavetítőt kell beszerezned, és már gyűjthetitek is a kedvenc meséket, legyen akár magyar népmese, klasszikus történet vagy inkább modern mese a favorit.

Disney plüssök

Minden kisgyerek rajong a Disney mesékért, például a Jégvarázsért, Micimackóért vagy a Némó nyomában című rajzfilmért, biztosan nálatok is van néhány kedvenc közülük. A kedves, puha plüssfigurával hosszú időn keresztül boldogan játszhat majd a kicsi, és jó eséllyel aludni is a társaságában megy majd, hogy őrizze az álmát.

Kreatív játékok

Imád alkotni a gyerkőcöd? Lepd meg egy kreatív készlettel, amellyel kiélheti az alkotási vágyát, és ezzel együtt a fantáziája és a kézügyessége is fejlődik! Ideális elfoglaltság egy borongós délutánon, arról nem is beszélve, mekkora boldogságot jelent számára, ha megdicséred a munkája gyümölcsét.

SIKU kisautók

Főleg a kisfiúk játszanak szívesen kisautókkal, számukra a SIKU termékei nyújtanak széles kínálatot. A játékautók között a teljesség igénye nélkül megtalálható például a Scania kukásautó, Mercedes-Benz kamion, BMW terepjáró, benzinszállító tartálykocsi, hókotró, daru, targonca, különböző sportkocsik, traktorok és személyautók élethű másai. Ha a gyermeked imádja a négykerekű járgányokat, ezek a játékok igazi kincsek lesznek számára.

Szerepjátékok

A lurkók szeretnek mások bőrébe bújni, ami az empátia fejlődését is szolgálja, de nem utolsósorban remekül szórakoznak közben. A szerepjátékok közül népszerűek a bűvészdobozok, az orvosi felszerelések, a játékkonyha, szerszámos láda, barkácskészlet vagy a boltos készlet. A még önfeledtebb szórakozás kedvéért legyél partner te is a játékban!

 

Jó szórakozást kívánunk a játékokhoz!


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!