Magyar English


Turbózd fel a strandolást menő játékokkal!

- Blog

Hűsöljétek át a forró nyári napokat egy klassz medencében, és töltsétek a pancsolós időt mókával és kacagással a legmenőbb játékaink segítségével! Összeszedtünk néhány igazán klassz készletet, ami kötelező kellék, ha strandra mentek, vagy otthon, saját medencétekben pihentek. 

 

Elő a legmenőbb strandjátékokkal!

Matracok, úszógumik és ráülős állatok

Csak egy kényelmes matraccal, a kedvenc ráülős állatkátokkal vagy egy sikkes úszógumival lehet teljes a strandolás! Egy ilyen darabbal élvezhetitek, ahogy ringat a víz, miközben relaxáltok, beszélgettek egymással vagy napoztok. Ma már számos klassz felfújhatós áll rendelkezésetekre, többek között aligátort, hattyút, flamingót, kacsát, banánt, jégkrémet, kagylót, de akár unikornist is választhattok nyári társnak.

 

Vízipisztoly

A nagy melegben a legjobb móka az, ha vízi csatát vívhatnak egymással a gyermekek. Egy vízipisztoly vagy vízibomba nemcsak izgalmas és szórakoztató időtöltés kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de kellően hűsítik is a kis játékosokat a forró órákban. 

 

Karúszó

Amennyiben gyermeked még nem teljesen magabiztos a vízben, és szeretnéd minden pillanatban biztonságban tudni, egy karúszó vagy úszómellény nagy segítség lehet számotokra, amellyel mindketten nyugodtan élvezhetitek a pancsit. Ha gyermeked nem annyira szereti a biztonsági felszerelést, egy Pókemberes, Micimackós vagy Jégvarázsos készlettel biztosan könnyebben rávezetheted, hogy felhúzza a karúszót.

 

Búvárfelszerelés

Gyermeked egy igazi felfedező? Akkor imádni fogja a víz alatti kalandokat, egy búvárfelszereléssel körbejárhatja a medencét, és megnézheti, milyen kincseket rejt a medence alja, de azt is eljátszhatja, hogy ő egy veszélyes cápa vagy hal. :)

 

Strandlabda

A labda szórakoztató szerepe mellett kiemelten fontos hatással bír a készségek fejlődésére is, így nem kérdés, hogy egy ilyen játék telitalálat a pancsolás mellé. A kellemes időtöltés mellett a játékosok mozgása és szem-kéz koordinációja is fejlődik, ráadásul egy labdával számtalan módon lehet játszani a vízparton és a vízben is.

 

Otthon is strandolás!

Szeretnétek, hogy amikor csak kedvetek szottyan, tudjatok otthon pancsolni egyet? Akkor újítsatok be egy medencét az udvarra! Vizsgáljátok meg, hogy mennyi hely áll ehhez rendelkezésetekre, majd döntsétek el, hogy csővázas vagy felfújható medencét szeretnétek. Előbbi hosszabb távra szól, hiszen PVC falakból készül, utóbbi viszont egyszerűbb megoldás, és több választási lehetőséget is biztosít. A csővázas verzió mellé érdemes egy víztisztító készüléket is beszerezni, hiszen sokáig hű társa marad majd a családnak. A felfújható medencét csak fel kell pumpálni, majd vizet önteni bele.

 

Biztonság és az utolsó simítások

  • Minden esetben, mikor strandolni mentek, pakolj be törölközőt, naptejet és papucsot.
  • Kend be alaposan vízálló naptejjel a család minden tagját, majd mielőtt vízbe mennétek, várjátok meg, míg bőrötök teljesen beszívja a krémet.
  • 11 és 3 óra között a legmagasabb az UV-sugárzás, így ilyenkor húzódjatok árnyékba. Tartózkodjatok a fa tövében, fedél alatt, de egy strandsátor vagy játszósátor is tökéletes megoldás erre a pár órára. Ahhoz, hogy mindenkit az árnyékban tudj tartani, vess be egy klassz társas- vagy kártyajátékot, vagy mesélj gyermekeidnek.
  • Fokozottan figyelj a család folyadékfogyasztására. Pancsolás közben nem mindig érzik magukat szomjasnak a gyerekek, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs szükségük folyadékbevitelre. Egy állat- vagy járműhangot kiadó Hangszál szívószállal lényegesen megkönnyítheted, hogy gyermeked szívesen kortyolgasson napközben.
  • A pénzt és egyéb értékeket soha ne hagyjátok szem előtt! 

 

Képek forrása: 1, 2


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!