Magyar English


Tartalmas napok gyermekeknek a nyári szünidő alatt

- Blog

Végre itt a nyár, a jó idő, és gyermeked mégis naphosszat a képernyő előtt ül a szabadidejében? Szeretnéd csöppséged arcát inkább a játék örömétől kipirultnak látni? Szerencsére könnyű egy gyereket minőségi játékra nevelni, hiszen a jó játék – amellett, hogy segíti az egészséges fejlődést – örömforrás számára, főleg ha társasága is van hozzá. Természetesen előfordulhat, hogy szülői rávezetés szükséges az elején, de ha belekóstolnak a mókába, estére egy élményekkel teli, boldog és kellemesen elfáradt gyermek hajthatja álomra a fejét.

Irány a szabadba!

A friss levegőn számtalan lehetőség áll rendelkezésre, de ha nagyon meleg van, kifejezetten jól fog esni valamilyen vizes, pancsolós játék. Örök sláger a vízipisztoly és a vízipuska, melyekből a REGIO JÁTÉK kínálatában mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A kisebbek kedvence a homokozó szett vagy a buborékfújó, de akár Star Wars: Az ébredő Erő buborékfújó karddal is meglepheted gyermekedet. Ráadásul ezeket a játékokat a strandra is könnyen el lehet vinni. Kicsit szelesebb napokon szélsárkányt is eregethet a család, de kipróbálhatod az íjász- és a műanyag focikapu készletet is, melyek igen népszerűek a kisfiúk körében, főleg a foci-Eb idején.

Borús idő, derűs hangulat

Ki mondta, hogy le kell mondani a játékról az eső miatt? Az építőjátékok nemtől és kortól függetlenül töretlen népszerűségnek örvendenek, hiszen a szórakozás az alkotás és kreativitás örömével párosul bennük. Míg a legkisebbeknek a LEGO DUPLO készleteket ajánlja a REGIO JÁTÉK, a nagyobbak a LEGO STAR WARS, a LEGO Creator vagy a LEGO City játékaival is kikapcsolódhatnak. Azonban a lurkók számos további érdekességgel múlathatják az időt, többek között intelligens gyurmával, gipszkiöntővel, gyöngyözéssel, de akár izgalmas kalandokba is keveredhetnek a Szenilla nyomában társasjátékkal.

Utazni jó?

Egy hosszú út autóval vagy tömegközlekedéssel valóságos kihívás a gyereknek és a szülőknek egyaránt. A nyugtalan hangulatnak könnyen elejét lehet venni egy-egy úti játékkal, így gyorsan múlik az idő. Tökéletes választás lehet a kártya, kisautó, mesekönyv vagy plüss játékfigura. A plüss párnák ötletesen elegyítik a plüss játék és a párna szerepét, így az útközben elszundító gyerekek kényelmesen ráhajthatják a fejüket vagy megölelhetik a puha tárgyat. A REGIO JÁTÉK kínálatában rengeteg plüsst, plüss párnát és kifejezetten babáknak készített kedves szundikendőt találhatsz.


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!