Magyar English


Rázódjatok bele a sulis mindennapokba játékainkkal!

- Blog

Már javában zajlanak az iskolai mindennapok, így délutánonként, mikor fáradtan érkezik haza gyermeked a kicsengetés után, jól jön egy klassz játék, amivel szórakoztatóan vezetheti le az aznapi fáradalmait, és készülhet a másnapra. Nézd meg, milyen készleteket ajánlunk, és válassz a kis nebulónak!

 

Fedezzétek fel a világot tudományos készleteinkkel!

Egy tudományos készlettel nemcsak a felhőtlen szórakozás biztosított, de az egész világot felfedezhetitek, mindemellett pedig azt is meg tudod tanítani gyermekednek, hogy pozitív kép alakuljon ki benne a tudományágakról. Ezzel kielégíted pillanatnyi tudásvágyát sőt azt ismegtanulja, hogy hogyan a legkönnyebb megtalálni a helyes megoldást az adott problémára.

 

Időutazásra fel!

Gyermeked imádja az őslényeket? Kalauzold el egy tudományos készlettel az ősvilágba, ahol megismeri a dinoszauruszok testfelépítésést, miközben egy igazi régésszé avanzsál! Akár egy velociraptor, egy T-rex vagy egy stegosaurus csontvázát ássa ki, biztosan jól fog szórakozni.

 

Készen álltok egy menő kísérletre?

Egy kísérlet izgalmakkal teli elfoglaltság, ráadásul a gyakorlatias játék miatt remek lehetőség arra, hogy megtanítsd gyermekedet, hogy az adott kísérletben mi, hogyan és miért működik. Szeretnéd például a kémiát érdekfeszítő módon megközelíteni? A 4M konyhai kísérlet tudományos készletével mindössze néhány konyhai eszközre lesz szükségetek, és már mehet is móka!

A csillogás szerelmeseinek is akad készletünk! A 4M kristálynövesztő készletével gyönyörű kristályok növekedésének lehettek szemtanúi. Húzzatok fel egy pár gumikesztyűt, vegyetek fel egy-egy kötényt, védőszemüveget, és már kezdődhet is a tudomány!

Ismerjétek meg a napenergiát közelebbről! Játsszatok egy dínóval, robottal vagy szörnnyel, amit a napfény hajt, és közben tanítsd meg gyermekednek az alternatív energia helyes használatát.

Inkább egy háromdimenziós hologramot tanulmányoznátok? A 4M Hologram vetítő készletben egy különleges szerkezetet találtok, amivel 3D képeket tudtok majd készíteni gyermekeddel. Ugye, milyen klassz?

Fotó: 4M Toys

 

Vezessétek le a napot egy fantasztikus kreatív készlettel!

A kreativitás fejlesztése számos módon segíti gyermekedet az életben:

  • könnyebben tud alkalmazkodni a környezetváltozáshoz,
  • jó fogódzkodó lesz abban, hogyan érdemes reagálni a felmerülő társadalmi igényekre,
  • és a mindennapi problémák megoldásaiban is segíteni fogja őt.

 

Imádjátok az ékszereket? A 4M tündér tükrös ékszerdoboza csak arra vár, hogy közösen kipingáljátok, egyedivé varázsoljátok, és telipakoljátok ékszerekkel!

A gyöngyfűzés szintén egy klassz kreatív program, amiben szárnyalhat gyermeked fantáziája, mindemellett pedig kézügyessége és szem-kéz koordinációja is folyamatosan fejlődik.

Az Aqua Gelz készletével pedig színes, kocsonyás állagú, vidám 3D figurákat hozhat létre, amelyekkel aztán kedvére játszhat! Ráadásul ezzel a készlettel is szabadjára engedheti fantáziáját, ami kifejezetten fontos a személyiségfejlődése szempontjából!

 

 

Alkotói vásárunkon számos játékkal várunk! Kínálatunkban megtalálod a legmenőbb tudományos és kreatív készleteket, melyekkel a felhőtlen pillanatok közben segítesz gyermekednek levezetni az iskolai tevékenységekből származó stresszt.

 

Címlapkép forrása: 4M Toys


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!