Magyar English


Öltöztesd halloweenbe otthonodat!

- Blog

Hamarosan elérkezik halloween napja! Öltöztessétek fantasztikus, kézzel készített díszekkel ünnepi hangulatba az otthonotokat, és várjátok a kis cukorkagyűjtőket rémisztően menő dekorációval. Olvasd el blogunkat, segítünk, hogyan csináld!

 

Tök nélkül nincs halloween!

A halloween nélkülözhetetlen díszlete egyértelműen egy menő töklámpás! A tökfaragás nem nagy ördöngösség, mégis egy felejthetetlen program, ami remekül összehozza a családot, ráadásul mindössze egy tökre, késre, filctollra és kanálra lesz szükséged hozzá. És hogy mit faragj ki belőle? Bármit! Akár egy kedves, mosolygós arcról legyen szó, akár egy menő mesefiguráról, a végeredménynek csak a kreativitásotok szabhat határt.

Inkább egyszerűbben oldanátok meg idén a tökdíszítést? Akkor festékeket elő! A jól megválogatott színekkel szintén végtelen lehetőségetek van, akár egy cuki emojit vagy kedvenc mesehőseiteket elevenítenétek meg.

Környezetbarát festéket keresel? Akkor a krétafesték a neked való, ami számos gyönyörű pasztell színt biztosít számodra, akár az világosabb, akár a sötétebb megoldásokat kedveled.

Fotó: Pinterest

 

Készítsetek DIY díszeket halloweenra!

Szörnyecskék WC papír gurigából!

A WC papír guriga tökéletes kelléke a halloweeni díszletnek, hiszen számtalan módon fel lehet használni. Fessétek őket gyermekeddel rikító színűre, nyomjatok rá kettő vagy három szemet, és dekor papírból vágjatok ki neki szájat.

Fotó: Pinterest

 

Denevérek, pókok

Mindössze egy sablonra és egy fekete kartonra lesz szükséged néhány ijesztő denevérhez és pókhoz. Néhány darabot csak ragassz a falra, a többit lyukaszd át, és egy damil segítségével lógasd fel. Ugye, milyen rémisztően menő dekoráció?

 

Szellem nyalókák

Egyszerű, mégis nagyszerű ötlet: vegyél néhány nyalókát, fedd be őket egy vékony fehér anyaggal, lyukaszd ki a szemüknél, majd kösd össze az anyag alját. Gyermeked garantáltan imádni fogja, főleg, ha meg is eheti őket.

Fotó: Pink Parsley

 

Halloweeni szappan

Gyermeked oda lesz teljesen a horror kézmosó szappanért, amit nagyon egyszerű megalkotni! Mindössze egy nagyobb szájú, átlátszó szappanadagolóra lesz szükséged, amibe dobj néhány műanyag halloweeni figurárát, aztán töltsd fel átlátszó szappannal.

 

Halloweeni gyümölcs

Ki mondta, hogy csak tökből lehet töklámpás? Mit szólnál, ha díszletként narancsból faragnál egy vagány figurát? A belsejét pedig meg is töltheted egyéb finomságokkal, akár cukorkákkal vagy szemes gyümölcsökkel, de egy-két LEGO figura is belefér, ha meglepnéd a csemetéket. 

Fotó: A Beautiful Mess

 

Party kellékek és díszek

Inkább kész díszekkel és party kellékekkel dekorálnád otthonodat? Egy Papo sötétben világító csontváz, denevér, egy 4M pókrobot készlet vagy egy halloween kerámia készlet biztosan tökéletes kellékei lesznek az ünnepnek.

 

Kellemes halloweeni készülődést kívánunk nektek!

 

Források: 1, 2, 3

Címlapkép forrása: Getty Images


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!