Magyar English


Ajándékötletek nagyobb gyerekeknek a közelgő ünnepekre

- Blog

Közeledik az év legcsodálatosabb ünnepi időszaka, ami egyet jelent a tökéletes és egyben megfelelő ajándékok beszerzésével gyermekünk számára. Ajánlónkban olyan játékokat mutatunk be neked, melyek egytől-egyig fantasztikus választásnak bizonyulnak a Télapó puttonyába vagy a karácsonyfa alá 10 éven felüli gyermekek számára. Olvass tovább!

 

A meglepetések aduásza: társasjáték

Egy társasjátékkal a játékosok elrepülnek egy új, izgalmas és mesebeli világba, ahol a mókás feladványok során a családi vagy baráti kötelék még szorosabbá válik. Egy jól megválasztott darab örökéletű, hiszen évek múlva is megállja majd a helyét, ráadásul számos olyan készlet van, ami nemcsak a szórakozásért felelős, de a készségfejlesztésre is nagy hangsúlyt fektet. 

Válassz egy fantasztikus újdonságot, amivel megismeritek a youtuberek világát! A Go Master Youtubers egy igazi 21. századi játék, amellyel betekintést nyer az egész család a youtuberek világába, ezáltal pedig egy generációkat összefogó élményben lehet része a résztvevőknek. A cél egyértelmű, meg kell szerezni a 100.000 feliratkozót, azonban ez nem olyan egyszerű, hiszen számos feladványt kell teljesíteni közben. Szereti gyermeked ezt a világot, és szívesen megismerné közelebbről? Akkor ez egy tökéletes ajándék számára a közelgő ünnepekre!

 

Nálatok éppen a Minecraft a menő? Akkor biztosan örülni fog gyermeked a Minecraft társasjátékunknak, melyben a videójáték izgalmait a valós térben folytathatja barátaival vagy az egész családdal együtt! A feladat változatlan: megépíteni minél több épületet, legyőzni az ellenállókat, ezalatt pedig a lehető legtöbb pontot összegyűjteni. A ThinkFun® is előrukkolt egy Minecraft játékkal, ami mágneses verzió, amiben az Ender dragont kell 40 különféle kihívás elvégzésével legyőzni a Minecraft szórakoztató világain keresztül. Ehhez a legerősebb fegyverére lesz szüksége gyermekednek, mégpedig az eszére, így gondolkodása és logikája is fejlődik a játékmenet során.

 

A Moon Spinner egy lenyűgöző fejtörő, aminek középpontjában a Hold áll. A játék hat színes kört rejt, a feladat nem más, mint ezek összebogozása, majd az eredeti helyére visszaillesztése. A kirakósok szerelmesei garantáltan nem fogják tudni letenni ezt a fantasztikus agymozgató készletet, ha ismersz ilyen gyerkőcöt, rejtsd el ezt neki a Mikulás puttonyába vagy a karácsonyfa alá!

 

A Hedz Up társasjátékkal az egész családot megleped egy lebilincselő készlettel, hiszen mindenkinek mókás pillanatokat okoz ez a ki, kicsoda játék! A feladat egyszerű, ki kell találnotok, mit rejt a homlokotokra helyezett kártya, ehhez azonban a megfelelő kérdéseket kell feltennetek. A mókás fejtörővel szinte garantált a nevetés, így tökéletes választás a lurkónak a közelgő ünnepekre! 

Gyermeked rajong az ókori kalandokért? A Fáraó társasjátékban visszarepül az időben, és egy igazi egyiptomi szórakozásban lesz része, hiszen meg kell találnia Tutanhamon sírját! A pálya azonban labirintusokkal és kihívásokkal várja a játékosokat, így egyáltalán nem lesz egyszerű a móka, viszont annál izgalmasabb lesz, amikor az egykori fáraó nyomára bukkanak.

 

Egy igazi univerzális darab a készségfejlesztés terén: puzzle

A kirakósok sem maradhatnak le a listáról, hiszen egy igazán univerzális játékról van szó, ha a készségek fejlesztését állítjuk középpontba, mindemellett pedig kellemes időtöltést biztosít akár egy, akár több játékos részére is. Így amellett, hogy megalkotja a megajándékozott egyik kedvenc képét, többek között figyelme, vizuális észlelése, kézügyessége és térlátása is fejlődik. A hagyományos készletek mellett 3D kirakósokkal is meglepheted csemetédet, összeállíthat egy Porschét vagy kedvenc nevezetességei egyikét, ráadásul bizonyos puzzle-jeink a sötétben is világítanak!

Tipp: Olvasd el itt, mennyi mindenre jó egy puzzle!

 

Reméljük, ajánlónkkal segítettünk a választás terén! További kellemes készülődést kívánunk a közelgő ünnepekre!


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!