Ingyen szállítunk 7000 Ft felett! Válassz játékot itt!

Nyerj cirkusz jegyet!** Most megéri nálunk vásárolni! 6000 Ft feletti vásárlásodhoz Csodák Palotája 4D élményvetítés kupont adunk, a készlet erejéig! A kupon egyszeri 4D élményvetítés látogatására jogosít, bármilyen más Csodák Palotája belépőjegy egyidejű vásárlása esetén. Egy belépőhöz 1 db 4D vetítés kupon váltható be. Felhasználható: 2016.03.31-ig.

NYERJ családi cirkuszjegyet a Fővárosi Nagycirkuszba!

Vásárolj a REGIO JÁTÉK áruházaiban országszerte vagy a www.regiojatek.hu webáruházban 8000 forint felett és értékes nyereményeket nyerhetsz!

Hogyan vehetsz részt?

Játékban 2016. január 5 és 2015. február 8. között a REGIO JÁTÉK áruházakban vagy a www.regiojatek.hu oldalon való, 8000 Ft feletti vásárlásoddal vehetsz részt. Töltsd fel az alábbi űrlapba a vásárláskor kapott blokk AP kódját (a blokk alján találod), a nyugtaszámot vagy webáruházi megrendelésed számát és nyerj!

NYEREMÉNYEK

A Játék főnyereménye 3 db családi cirkuszjegy a Fővárosi Nagycirkuszba (2 felnőtt+2 gyerek).
Sorsolás: 2016.02.15-én, elektronikus úton. A nyerteseket a megadott email címen vagy telefonszámon értesítjük.
A részvételi feltételeket megtekintheted itt!

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.
Fizetési szolgáltatónk a CIB Bank Maestro Mastercard Visa
Új Magyarország Új Széchenyi terv Magyarország megújul