Playmobil Starter Pack Rendőrség

Raktáron

7 495 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom
29 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


MPL csomagpont: 899 Ft
1-2 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: 1190 Ft
1-2 munkanap
Életkor:
3 - 10 éves korig
Ajánljuk:
fiúknak
Kategóriák:
Playmobil City
Márkanév:
Playmobil
Cikkszám:
52865
Playmobil City Action egy akciódús sorozat, amelyet rendőrök, tűzoltók, kutatók, építők és vízőrök kemény, de izgalmas munkája ihletett. A gyűjtemény különféle rendőrségi, tűzoltójárművek, hajók, repülőgépek, kotrógépek, valamint lenyűgöző épületek sokaságát tartalmazza: rendőrőrs, tűzoltóállomás és még sok más. A gyönyörű dizájn, a valósághű játékok gazdag színei, valamint a hang- és fényeffektusok (készlettől függően) egyedi és lenyűgöző szórakozást biztosítanak minden gyermek számára.
Police Starter Pack 70498. Tökéletes bevezetés a Playmobil világába! A bátor rendőr elkapta a tolvajt és a rendőrőrsre vitte. A bűnözőknek azonban sikerül megszökniük a falon lévő lyukon keresztül. A hajsza kezdődik elölről! A készlet tartalma: épületrész és a kornak megfelelő kiegészítők.
A készlet tartalma:
• 1 rendőr, 1 tolvaj
• 1 rendőrőrs, 1 zsák, 1 laptop, 1 elítélt fénykép, 1 rendőrbot, 1 kamera, 1 feszítővas, 1 megafon, 1 lebontott falelem, 1 térfigyelő kamera, 1 rendőr sapka, 1 kalap

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.