Magyar English


Mik a társasjátékok fejlesztő és pozitív hatásai?

Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, gyerekekről vagy felnőttekről, egy fejlesztő társasjáték nemcsak szórakoztató, de mindenkire pozitív hatást gyakorol.

Játékötletek és otthoni programok gyereknapra

Közeledik a gyereknap, ami a gyerkőcöket állítja középpontba. Összegyűjtöttük a legjobb gyermeknapi programokat és ötleteket, amiket az egész család szeretni fog!

Mi legyen a gyereknapi ajándék? Adunk pár ötletet!

Meglepnéd a gyermeked valamivel gyereknap alkalmából valami új családi játékkal, amivel játszhattok? Itt vannak a gyereknapi ajándékok!

Együttműködési készség fejlesztése gyerekeknél

Hogyan vehetők rá a gyerekek, hogy kooperáljanak a szülőkkel, társaikkal? Az együttműködési készség fejlesztése nem egyszerű, viszont fontos már korán elkezdeni! Hoztunk hozzá pár tippet!

Ezek a legjobb játékok húsvétra gyerekeknek

Szeretnéd felejthetetlen örömmel megajándékozni gyermekedet húsvétra? Itt vannak a legjobb játékok húsvétra gyerekeknek, amiket biztos mind imádni fogtok!

Szorongó gyermek - mit tehetünk?

A szorongás egy természetes dolog a legtöbb esetben, de vajon mik a tünetei, milyen fajtái vannak és mit csináljunk ha észrevesszük őket a gyermekünkön?

A kudarc feldolgozása - ha a gyermek nem tud veszíteni

A kudarc feldolgozása nem mindenkinek megy elsőre, ezért leírtunk pár tanácsot, amik segíthetnek abban, hogy megtanítsd a gyerekedet veszíteni - játékos módon!

Beszédfejlesztés titkai - hogyan segítenek a beszédfejlesztő játékok?

A beszédfejlődés egy természetes folyamat, ami segítségével érzelmeket, vágyakat és gondolatokat tudunk kommunikálni. Ezt a folyamatot könnyebbé teheted gyermeked számára néhány játékkal! Mutatjuk, hogyan!

Játékos nyelvtanulás - tippek és praktikák

A nyelvtanulás egy hosszú és unalmas folyamat lehet a gyerekek számára, de ennek nem feltétlen kell így lennie! Hallottál már a játékos nyelvtanulásról? Leírtunk mindent, amit tudnod kell róla!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!