Magyar English


Őszi családi programok – Kint és bent

Érdemes kihasználni az ősz melegebb napjait, és minél több időt a szabadban tölteni, hiszen amellett, hogy a kirándulás remek feltöltődés a család számára, számos új élménnyel is gazdagítja a résztvevőket! De vajon van-e „esőterved”, ha elromlik az idő? És azt tudod-e, hogy mit csináljatok, ha mégis inkább otthon töltenétek az időt?

Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak – Életkor szerint

A legkisebbeknek könnyű örömet szerezni, azonban az ajándék választás időnként már a kisiskolás gyermekek számára is fejtörést okozhat. Minél idősebbek a gyerkőcök, annál nehezebb a választás: ebben az életkorban gyorsan változik az érdeklődésük és az ízlésük, amit egy velük nem egy háztartásban élő felnőtt nehezen tud követni.

Betegség játékokkal: Így segítsd a beteg gyerek gyógyulását

A betegség játékok segítségével könnyen elűzhető! Miért olyan jó a meseolvasás beteg gyerekeknek? Nézd meg melyek a legjobb játékok egy beteg gyerek számára!

Önállóságra nevelés – Minden, amit tudnod kell

Minél előbb, annál jobb! Önállóságra nevelés kisokos egészen kicsi kortól. Miért fontos, mikor kell kezdeni és hogyan csináld? A cikkből kiderül!

Fejlesztő társasjátékok az iskolára való felkészüléshez

Az iskolakezdés, különösen az első évfolyamot kezdők esetében, óriási mérföldkő úgy a gyerekek, mint a szülők számára. Ilyenkor rengeteg gondolat jár a fejünkben és sok kérdés merül fel bennünk szülőként, például, hogy mivel tudunk játékosan segíteni a sulira való felkészülésben. Melyek a valóban hasznos módszerek? A cikkből kiderül!

Nyaralás gyerekkel: tippek a közös kikapcsolódáshoz

A nyaralás gyerekekkel bizony nem egyszerű. Minden azon múlik, hogy hogyan tervezzük meg az utazást és milyen kellékeket viszünk magunkkal. Cikkünk ebben segít.

Figyelem fejlesztő játékok gyerekeknek

Nem egyszerű lekötni a kicsik figyelmét. Különösen igaz ez a mai világban, ahol rengeteg impulzus éri őket. A figyelem fejlesztő játékokkal javíthatunk ezen!

Mik a társasjátékok fejlesztő és pozitív hatásai?

Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, gyerekekről vagy felnőttekről, egy fejlesztő társasjáték nemcsak szórakoztató, de mindenkire pozitív hatást gyakorol.

Játékötletek és otthoni programok gyereknapra

Közeledik a gyereknap, ami a gyerkőcöket állítja középpontba. Összegyűjtöttük a legjobb gyermeknapi programokat és ötleteket, amiket az egész család szeretni fog!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!