Magyar English


Napirend gyerekeknek és szülőknek 2023-ra - tippek, tanácsok

A sikerhez nélkülözhetetlen a jó rendszerezés! Cikkünkben segítünk abban, hogyan is érdemes ezt megvalósítani a családban, ami hasznos lesz egész évben gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, legyen szó akár tanulásról vagy kikapcsolódásról.

A memóriajátékok fejlesztő hatásai gyerekeknél

A memóriajáték mindig is egy közkedvelt elfoglaltság volt a gyerekek körében, de vajon hogyan fejlesztik a memóriát és milyen hatással vannak a figyelmükre?

Téli bakancslista gyerekeknek a meghosszabbított szünetre

Idén közel háromhetes lesz az iskolai téli szünet, amit érdemes kihasználni, és kreatív módon lefoglalni a gyerkőcöket is, ezért a téli bakancslista összeállításához ajánlunk jobbnál-jobb programlehetőségeket, amivel felejthetetlenné tehetitek a rendelkezésetekre álló időt!

Szilveszter a gyerekekkel otthon – egy különleges évzárás

Közeledik az év utolsó napja, amikor a karácsonyi sürgés-forgás után kicsit megpihenhetünk a családdal, átgondolhatjuk és lezárhatjuk az évet. Idén sokan döntenek amellett, hogy otthon búcsúztatják az óévet, ami a gyerekeknek hatalmas élmény lesz, a szülők részéről viszont igényel némi felkészülést. Ehhez adunk most hasznos tippeket!

Felnőtt társasjátékok - ezekkel dobd fel a bulit!

A társasozás már egy jó ideje nem kizárólag a gyerekek szórakozási lehetősége, ugyanis az utóbbi időkben a felnőtt társasjátékok virágkorukat élik.

Benti játékok a hideg időszakra

Ősszel még hellyel-közzel tudtak a gyerkőcök a szabadban rohangálni, de a tél közeledtével egyre inkább a benti játékok veszik át az irányító szerepet.

Ajándék ötletek karácsonyra, amiknek az egész család örülni fog

Szeretteinknek ajándékot választani nem mindig egyszerű, de egy kreatív karácsonyi ajándék ötlettel könnyedén okozhatunk örömet! Dobó Ági megosztja veled tippjeit, és mi is csokorba szedtük, hogy mivel érdemes meglepni a családot, barátokat a közelgő ünnepek alkalmából.

Konfliktus az óvodában: mit tehet a szülő?

Bármennyire is szeretnéd, hogy gyermeked napjai kizárólag vidáman teljenek, sajnos olykor elkerülhetetlen egy-egy konfliktushelyzet a kicsik között az óvodában. Hoztunk néhány tippet, hogy ilyenkor mit tudsz tenni szülőként.

Kikapcsolódás iskola után gyerekeknek - Hobbik, szakkörök

A gyerekekben túlteng az energia és nagyon tanulékonyak, így érdemes lehet ha a kikapcsolódás iskola után is hasznosan telik. Tippek és ötletek a szabadidőre.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!