Magyar English


Szórakoztató játékok 12 éveseknek

Ez az egyik legnehezebb korosztály: félúton a gyerekkor és a tinédzser kor között. A kamaszkori változások miatt a szülők dolga sem egyszerű, ekkor a legnehezebb eldönteni, hogy mit tudunk venni nekik, aminek örülnek. Mutatunk pár játékot, amivel nem lehet mellélőni.

Társasjáték gyerekeknek: kicsiktől a nagyokig

A családi társasjátékok segítenek kiszakadni a ránk zúduló digitális zajból és izgalmas világokba repítenek minket.

Ballagási ajándék ötletek nyolcadik osztályosoknak

Az általános iskolai hosszú évek minden gyermek életében nagyon fontosak, hiszen itt telnek el legfontosabb gyermekéveik. Kisgyerekből tinédzserré cseperednek szinte egy pillanat alatt, miközben számos emléket és barátságot visznek magukkal tovább. Az általános iskola befejezése és a ballagás különösen meghatározó a gyermek és a szülő életében is.

Tavaszi játékok gyerekeknek: itt a kikelet!

A jó idő beköszöntével minden gyermek a természetbe vágyik, ahol jobbnál jobb tavaszi játékok várják őket. Lehet az mozgásos vagy kézzel készített, a legfontosabb a jókedv. Hoztunk néhány játékötletet a kint töltött órákra!

Szókincs fejlesztése gyerekeknek - játszva tanulni?

A gyerekek fejlődése összetett folyamat, amelyben a szókincsfejlesztés különösen fontos szerepet kap. Mutatunk néhány módszert, melyekkel a játékos tanulás szórakoztató lesz kicsik és nagyok számára egyaránt.

Szilveszteri programötletek otthon, gyerekekkel

Kicsi és idősebb vendégeid számára is emlékezetessé és szórakoztatóvá szeretnéd tenni az idei szilveszteri bulit? Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy maradandó élmény legyen a szilveszter 2021-ben! Olvass tovább!

Családi program ötletek a téli szünetre

A téli szünet az év végi kikapcsolódásról, feltöltődésről, a karácsonyról és játékról szól: elhoztuk neked a legjobb családi programokat! Olvass tovább, és legyen az idei szünidő felejthetetlen, mozgalmas és szórakozással teli.

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A kisgyerekek kedvenc időszaka közeleg, hiszen nemcsak a Télapó, de a karácsony is már csak pár nap távolságra van. Az ünnepi hónapban érdemes a szokásosnál is több időt fordítani a családra, és meghitten, közösen készülni a Mikulás, majd a Jézuska érkezésére. Fontos azonban az is, hogy a megfelelő készletek kerüljenek a puttonyba és a fa alá, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak a szórakozásért, de a fejlődésért is felelős. Összeszedtük azokat a slágertermékeket, amikkel egyszerűen nem tudsz mellélőni! Olvass tovább!

A társasjátékok pozitív hatásai

Egy társasjáték nemcsak minőségi időtöltést, új élményt és rengeteg nevetést biztosít az egész család számára, de számos pozitív hatásáról is ismert. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy milyen érvek szólnak amellett, hogy minél gyakrabban előkerüljön egy-egy ilyen készlet. Olvass tovább! 
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!