Bizi kupon


Milyen lett a bizid?

Mi kíváncsiak vagyunk rá!

 

 Az akciót meghosszabbítottuk, CSAK az interneten leadott megrendelésekre!
Az akció időtartama: 2013.06.16. - 2013.06.30

Add meg a letöltött kuponkódot a rendeléskor a kuponkód mezőbe, és írd be a bizonyítványod átlagát a megjegyzés mezőbe! Más teendőd nincs!

 

Az alábbi képre kattintva töltsd le a kupont, nyomtasd ki, majd hozd be bármelyik áruházunkba a bizonyítványoddal együtt és mi jóváírunk Neked 11% kedvezményt!

 

Az akció időtartama (az internetes rendelések kivételével) 2013.06.16. - 2013.06.23. A kedvezmény a kinyomtatott/kivágott kupon és a bizonyítvány együttes bemutatásával érvényes minden személyes vásárlásra. A webáruházas megrendelés esetén a kedvezmény akkor érvényesíthető, ha a megrendelési folyamat során a kupon mezőbe beírásra kerül a letöltött kuponon lévő kuponkód! Vásárlásonként egy kupon váltható be. Az akció kizárólag a REGIO saját márkás termékeire vonatkozik, más akcióval nem vonható össze! A változtatásra a jogot fenntartjuk.

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.