SuperShop kártya a REGIO JÁTÉKBAN! 

SuperShop tagok lettünk!

2017. január 1-től a REGIO JÁTÉK áruházai csatlakoztak a SuperShop hűségprogramhoz! Ezzel számtalan új ajánlattal és vásárlási kedvezménnyel várunk téged!

 

Fizess pontokkal nálunk!

Váltsd be nálunk a SuperShop partnereknél gyűjtött pontjaidat!

100 Ft = 1 pont

1 pont = 1 Ft

A REGIO JÁTÉK üzleteiben több, mint 20 000 játék közül válogathatsz! Minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pontot kapsz. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a REGIO JÁTÉK áruházaiban, a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizethetheted. A beváltás során 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. 


Igényelj ingyenes kártyát!

Nincs még SuperShop kártyád? A REGIO JÁTÉK áruházakban országszerte ingyenesen igényelhetsz egyedi, REGIO JÁTÉK SuperShop kártyát! Töltsd ki az igénylőlapot és dobd be a kihelyezett gyűjtőládába. A személyre szóló plasztik törzsvásárlói kártyádat 3 héten belül kézhez kapod. A papíralapú SuperShop ideiglenes kártyát nem tudod áruházainkban használni.

FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.
Fizetési szolgáltatónk a CIB Bank Maestro Mastercard Visa
Új Magyarország Új Széchenyi terv Magyarország megújul