REGIO Rajzpályázat!

Kedves Gyerekek!

A REGIO Játék rajzpályázatot hirdet! Engedjétek szabadon fantáziátokat és rajzoljátok le, ti hogyan képzelitek el a játékok földjét. Jutalmul meseszép játékokat nyerhettek. Tiétek lehet egy Szülinapos Hercegnő Barbie, egy Thomas Mozdony vagy akár a legújabb LEGO Movie játék szett és még sok-sok értékes nyeremény. Rajzaitokat A/3-as papíron fekvő, vagy álló tájolásban készítsétek el. A zsírkrétától a vízfestékig bármilyen technikát használhattok.

Legkésőbb március 28-ig várjuk minden óvodás és általános

iskolás művész alkotását!

A pályaműveket kérjük, az alábbi címre juttassátok el:

REGIO Kft. 1119 Bp. Nándorfejérvári út 23-25.

Az alkotás hátuljára írjátok rá neveteket, korotokat, irányítószámotokat és e-mail címeteket.

Ha nincs még saját e-mail címetek, akkor apuét vagy anyuét írjátok rá.
Nagyon fontos! Ne hajtsátok össze a rajzaitokat.

Helyezéseket három kategóriában érhettek el: óvodás korosztály, általános iskola 5. osztályánál fiatalabbak illetve ennél idősebbek.

 Közönségdíj!

Fotózd le vagy szkenneld be alkotásodat és töltsd fel a REGIO Játék Facebook oldalára. A legtöbb like-ot elérő kép különdíjban részesül.

A beérkezett rajzokból kiállítást rendezünk, melynek keretében megtartjuk a Díjátadó gálát a REGIO Játék M3-as áruházában:
április 5-én szombaton délelőtt 10-kor.
Cím: 1152 Budapest, Városkapu utca 7.
A díjakat meglepetés Sztárvendég adja át!

A rajzokat a REGIO Játék grafikusaiból álló szakértő zsűri bírálja el. A beküldött anyagokért felelősséget nem áll módunkban vállalni, a pályaműveket nem küldjük vissza. A rajzversenyen résztvevők pályázati anyaguk elküldésével elfogadják a pályázati feltételeket és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a REGIO Játék a pályázattal kapcsolatos publikációkban az alkotásokat térítésmentesen használja. A rajzpályázat alkalmával készült fotókat az esemény után feltöltjük a REGIO Játék Facebook oldalára. A fotók a REGIO Játék tulajdonát képezik, melyek a későbbiekben is felhasználásra kerülhetnek.
A változtatás jogát fenntartjuk!
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.
Fizetési szolgáltatónk a CIB Bank Maestro Mastercard Visa
Új Magyarország Új Széchenyi terv Magyarország megújul