Alex termékei 9 termék elérhetőTapassz a csempére fürdőszoba divat Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Tapassz a csempére fürdőszoba divat

Öltöztesd fel a két szivacsbabát a sok-sok ruhával és kiegészítővel!


3 995 Ft

Részletek

Tapassz a csempére farm állatok Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Tapassz a csempére farm állatok

Építsd meg újra és újra a saját farmodat ebből a vidám szivacskészletből!


2 795 Ft

Részletek

Tapassz a csempére barátok Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Tapassz a csempére barátok

Díjnyertes termék!


2 795 Ft

Részletek

Tapassz a csempére autópálya Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Tapassz a csempére autópálya

3 995 Ft

Részletek

ALEX Tapassz a csempére! - VÁROS  Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
ALEX Tapassz a csempére! - VÁROS

3 995 Ft

Részletek

Alex - Színváltós kacsák fürdőjáték 3 db-os  Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Alex - Színváltós kacsák fürdőjáték 3 db-os

2 595 Ft

Részletek

Alex - Homár a kádban fürdőjáték  Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Alex - Homár a kádban fürdőjáték

1 595 Ft

Részletek

Alex - Kishajó készlet a kádban 3db-os  Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Alex - Kishajó készlet a kádban 3db-os

1 495 Ft

Részletek

Alex -Tapassz a csempére! - Számok és formák  Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Alex -Tapassz a csempére! - Számok és formák

2 795 Ft

Részletek


FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.
Fizetési szolgáltatónk a CIB Bank Maestro Mastercard Visa
Új Magyarország Új Széchenyi terv Magyarország megújul