Zenélő játék 70 termék elérhetőÁllathangos zongora Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Állathangos zongora

35 cm-es, műanyag, 2 oktávos, játék szintetizátor, ritmuskísérettel, dallamokkal és állathanggal


7 895 Ft

Részletek

Mini szintetizátor 23 billentyűvel - többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Mini szintetizátor 23 billentyűvel - többféle

3 140 Ft

Részletek

Játék szintetizátor 32 billentyűvel Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Játék szintetizátor 32 billentyűvel

50 cm-es, játék szintetizátor, többféle hangszer hangjával és ritmussal, valamint demo móddal


4 560 Ft

Részletek

Midi 25 billentyűs szintetizátor Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Midi 25 billentyűs szintetizátor

9 350 Ft

Részletek

Állatos bébi szintetizátor Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Állatos bébi szintetizátor

4 995 Ft

Részletek

Szintetizátor 37 billentyűvel Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Szintetizátor 37 billentyűvel

9 995 Ft

Részletek

Bocis bébi szintetizátor Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Bocis bébi szintetizátor

4 995 Ft

Részletek

Elemes szintetizátor mikrofonnal - fehér-piros Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Elemes szintetizátor mikrofonnal - fehér-piros

12 495 Ft

Részletek

Tangóharmonika - többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Tangóharmonika - többféle

9 995 Ft

Részletek

Zenélő állatos habszivacs szőnyegpuzzle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Zenélő állatos habszivacs szőnyegpuzzle

4 900 Ft

Részletek

Játék kazettás magnó mikrofonnal Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Játék kazettás magnó mikrofonnal

4 995 Ft

Részletek

Körhintás fém búgócsiga - 13 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Körhintás fém búgócsiga - 13 cm

1 995 Ft

Részletek

Micimackó fém búgócsiga - 13 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Micimackó fém búgócsiga - 13 cm

1 995 Ft

Részletek

Micimackó fém zenemalom - 7 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Micimackó fém zenemalom - 7 cm

1 795 Ft

Részletek

Bohóchalas fém búgócsiga - 16 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.
Bohóchalas fém búgócsiga - 16 cm

16 cm átmérőjű hagyományos fém búgócsiga tengeri motívumokkal.


2 995 Ft

RészletekFIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek.
Fizetési szolgáltatónk a CIB Bank Maestro Mastercard Visa Paypal
Új Magyarország Új Széchenyi terv Magyarország megújul